上一頁下一頁
發新話題

女友妹妹P1: 1, 2; P7: 3 ; P9: 4; P13,14: 5, 6; 18:7, 8; 24:9;28:10; 33:11.35:12

收藏  |  訂閱
595  1.1m

回覆 1# 的帖子

一睇就覺得有下文有食神... 好期待...!!!!

引用:
原帖由 joseph.yychen 於 2011-6-1 09:33 AM 發表 查看引用來源
留位先. SUPPORT!!
想問下各位CHING, 你地有冇對自己個小姨子有性幻想? 我識咗我小姨子都10幾年, 佢係我NO1 HJ對象...我算唔算有病?
如果佢好索,你唔單止無病,重好正常!

雖然有小小禽獸,但正常的男人都應該同時係一隻禽獸~!

Part 3 pls!~

Support waiting for part 3

引左人入黎 無結局:smile_45:

support support  waiting  for part3

引用:
原帖由 alan92alan 於 2011-6-1 06:01 PM 發表 查看引用來源
引左人入黎 無結局:smile_45:
CHING sorry ...真係太忙, 冇時間update下, 今晚仲要OT :smile_42: :smile_22: :smile_22:

ching, waiting for part 3, pls hurry up!! Thx.

引用:
原帖由 joseph.yychen 於 2011-6-1 09:33 AM 發表 查看引用來源
留位先. SUPPORT!!
想問下各位CHING, 你地有冇對自己個小姨子有性幻想? 我識?我小姨子都10幾年, 佢係我NO1 HJ對象...我算唔算有病?
唔算有病,因為我姨仔都係我頭號選“手”~

waiting yr part 3 ar.....
i think can be more details..about yr feeling...when u see sister....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆