上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.1k

引用:
原帖由 littlebaby_bear 於 2013-12-4 05:47 PM 發表 查看引用來源
繼續支持....繼續支持....請快快更新!!! :smile_o06:
明天啦, 師兄, 好累呀.................HELP~~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-4 05:58 PM 發表 查看引用來源

去左買recaro桶seat嗎?:smile_30:
本身已經係 recaro 架啦 :smile_44:

買左 d 唔等駛既野 :smile_43:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-4 06:07 PM 發表 查看引用來源

本身已經係 recaro 架啦 :smile_44:

買左 d 唔等駛既野 :smile_43:
係喎, 一時醒唔起, 比你講一講, 又想起已往去皮的日子, 人年了, 開始想當年, 唉.......................

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-4 06:10 PM 發表 查看引用來源

係喎, 一時醒唔起, 比你講一講, 又想起已往去皮的日子, 人年了, 開始想當年, 唉.......................
師兄都係玩車之人 , 有時間交流下 :smile_40:

正到不得了

師兄多謝你的更新, 喺忙到見鬼的日子偷閒上嚟睇下, 又學到嘢, 希望今個周末用得著:smile_40:

我都好享受曖昩, 上次衰左係大家預期不同, 呢次慢慢嚟, 希望有進一步

"巴黎鐵塔返轉再返轉”~笑C我
仲要未洗既豆都硬食:smile_47:

原本唔緊張都比你攪到緊張鳥.... 又無一套 ....

呢位巴打真攪野 ^^

今天一口氣睇晒42頁。
樓主段段感情都好難忘。
相信你重情之人。

nice experience .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆