上一頁下一頁
發新話題

老公的癖好 [請你地入來摷我.....的update]

收藏  |  訂閱
1.1k  594.9k

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-20 12:40 發表 查看引用來源

人地:smile_13:...um...um........ 一日都唔得!! 老公唔X我, 我自己都會DIY:smile_o05:
咁X淫?

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-21 09:40 AM 發表 查看引用來源

係, 人地認wow.......最近每次DIY, 都是gum幻想.....http://i.discuss.com.hk/d/images/smilies/default/smile_o05.gif
唔駛diy啦,我想呢到大把人可以幫手,你1對5個啦!幾時比我地摷下先?

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-21 09:40 AM 發表 查看引用來源

係, 人地認wow.......最近每次DIY, 都是gum幻想.....
有冇試過喺啲公園diy比你老公睇先?好high ga! 仲要係日光日白嘅時候

引用:

係, 人地認wow.......最近每次DIY, 都是gum幻想.....http://i.discuss.com.hk/d/images/smilies/default/smile_o05.gif
賤閪,快d講下妳成日幻想點俾我地玩,詳細d

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2013-11-21 12:42 PM 發表 查看引用來源

賤閪,快d講下妳成日幻想點俾我地玩,詳細d

賤閪,快d講下妳成日幻想點俾我地玩,詳細d x2
仲有快啲話我地知妳而家濕哂未?!

回覆 467# 的帖子

回覆 570# 的帖子

i can help u next time

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-21 10:00 AM 發表 查看引用來源

一對一就唔洗幻想啦:smile_45:
幾時會有新嘅update呀?

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-21 10:00 AM 發表 查看引用來源

一對一就唔洗幻想啦:smile_45:
咁一對七咯

回覆 583# 的帖子

Hi, 姣婆 Spicy, I m Simon, 今日睇哂你出觀禮post. 好正,你下次會唔會喺你老公嘅朋友面前着得暴露d吖?期待你每日性生活愉快,我有好多性幻想想同你分享㗎,有機會交流下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆