上一頁下一頁
發新話題

我BF好想我畀個處人哋,重好想我第一次就畀人輪,我應該點呀? 姊妹請入

收藏  |  訂閱
303  16.4k

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2011-1-20 12:33 PM 發表 查看引用來源

通常係男人都有處女情意結,想自己的女人將第一次俾自己,邊有人想自己女友將第一次俾人! 你唔信上情情愛愛版,日日有大把男人講想女友係處女!

呢件事有d古怪,我建議你唔好應承佢住,睇定d先,睇清楚你男友 ...
我知呀,佢有架,但就係因為佢有,佢就更加想咁做。我唔知點解釋畀你聽呀,我BF係嗰啲M性好重嘅男仔嚟架。我唔知你明唔明M性係D咩,我亦都唔知香港有無呢個concept。但係總之多謝你嘅回應,我會細心咁諗架啦。多謝

一個愛你的男人,係唔會想你俾第二個人佔有 <- 呢句你講得arm ga, 所以我BF不段強調,我個心要喺佢度。同埋如果應承佢,就要把性同愛分開。性畀幾多個人都得,但係愛一定只可愛佢一個。

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2011-1-20 12:47 PM 發表 查看引用來源
姑爺仔身邊既女, 都係話唔係被迫架..........:smile_38:
忠言必逆耳...........:smile_43::smile_43:
唉,無奈, 我早就講咗我哋係好愛對方gor lor  佢除咗我之外,係唔會有第二個架。唉,我終於開始有D明白,點解Office妹妹會喺度畀人激走啦。唉:smile_42:

引用:
原帖由 (v_v) 於 2011-1-20 12:52 PM 發表 查看引用來源

如果唔太願意失左身之後會好後悔
係架,所以我宜家至咁猶疑...

引用:
原帖由 知輸俠 於 2011-1-20 01:33 PM 發表 查看引用來源
首先, 我唔係妳開呢個新 a/c, 開新 post 背後o既動機係咩, 睇埋妳回覆人地意見o既態度, 亦無謂去猜測妳o既動機 .... :smile_45:

既然妳問得人意見, 人地俾咗意見妳, 妳就諗都唔駛點諗就一一駁倒人 ... 唔 ...
首先,好多謝你長長嘅回應先, 真係好多謝你

我唔係特登開個新acc架, 只係細妹好少發帖唔係幾識板規,連續兩次畀板主ban acc 都唔知咩嘢事 ...:')  (我用咗多年,心愛嘅acc名就咁無咗):')

至於回應方面,我係要向大家講聲sorry嘅,之前我真係睇到有D抿。我入嚟呢度問嘢,係想平心靜氣咁同大家討論,同埋聽聽大加有建設性嘅意見/建議。但當一個一入嚟就叫我分手,另一個就話我男友唔愛我,更離譜嘅係竟然有人叫我報警拉我男友。係呢啲全部都係建議,但呢啲意見/建議真係客觀,真係有建議性嗎?如果,佢哋全部都深入清楚我嘅情況,向我提出呢啲建議,我一定唔會駁同唔會抿,但佢地唔係呀,你叫我點唔抿,點唔駁?

同埋我叫"姊妹入"唔係話唔聽男仔嘅意見,亦都唔係等人嚟附和。一個女仔想聽返女仔嘅睇法,係唔係好人之常情呢?

歪理一大堆?何以見得?唔好話咩嘢 "睇返 d 回覆就知" 請列明你嘅point. 唔該

"咁先至係真愛" 係咪有啲離題?我何來講過/問過真愛?同埋呢度係咩嘢板?點會有細入嚟呀?

咩嘢叫 "絆倒" 呀?如果用你嘅case, 即我又願意,佢又願意嘅情況下,咁咪每個人對自己嘅行動負番責囉。嘅然係兩相情願,哪有話邊個絆到邊個?

多謝你嘅分析,我係對佢好有信心,佢亦都對我好有信心,知大家點樣都唔會變。但當然,做唔做就係另一個問題。

P.S. sorry 咁講句,希望你下次睇野唔好咁skeptical啦,因為skeptical嘅人真係好乞人憎呀。希望你唔會介意,no offense.

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-1-20 01:34 PM 發表 查看引用來源

你還是和他分手吧!他跟本唔愛你!
Thank you. 但你係從咩嘢角度話佢唔愛我呢?我好似無打好多字ja wor

引用:
原帖由 ah_jer0328 於 2011-1-20 02:20 PM 發表 查看引用來源
到真正發生之後你就一定會後悔。 千萬唔好俾人輪啊。。。。X____x 如果將來你同佢分咗手, 你點同你以後啲男朋友甚至你老公講呀。
Thank you. 我會好好考慮架啦

引用:
原帖由 osakagirl_07 於 2011-1-22 07:39 AM 發表 查看引用來源

係架,所以我宜家至咁猶疑...
唔好猶疑la...留返個處

引用:
原帖由 kenzkenz 於 2011-1-20 02:29 PM 發表 查看引用來源

小弟都認同呢位師兄~
其實妳心入面已經決定左.....沒有必要節外生枝~
係呢度個個都想開解一下妳O者~ ^^

不過實話實說~做愛呢樣野係中國人既道德觀一向係保守~
同正常人既道德觀念都應該跟鍾意既人做愛,而 ...
其實我未決定架,但有啲偏向...不過真係有猶豫,所以先至上嚟問.

"係呢度個個都想開解一下妳O者" 我知呀,所以我都唔想咁抿,但係有陣時真係激死人...:smile_39:
邊個話我係中國人嚟架?哈哈 但無論係唔係都好,我都無法認同古老思想,但呢句都可以嘅 "同正常人既道德觀念都應該跟鍾意既人做愛,而唔係同冇感覺既人做愛" 只係,我BF可以同人分享我,只要我個心唔變,繼續向佢度就得喇

輪,當然係只多P 啦

我同BF都反對一夫多妻OR一妻多夫制架, 只係佢想我將性同愛分開je. 不過,當然呢個只限於我,佢係點都唔會同人咩咩架

"慢慢去諗下~唔好一時之氣/勇去做O的一世唔開心既事" 認同,所以正認真諗緊

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2011-1-20 03:21 PM 發表 查看引用來源

我覺得呢件事似係條仔收咗人錢,應承安排個老處俾佢哋玩,所以佢就講咗一大堆歪理出來氹條女落疊!

點都好,人家大人大姐,鍾意點做係佢自由。 不過第日後悔時,就要記住今日所有事係 ...
如果用咁多年時間同心血嚟換一次我嘅身體嚟賺錢,同失去佢嘅至愛,呢盤生意都幾好搵喎

引用:
原帖由 祖小姐 於 2011-1-20 03:24 PM 發表 查看引用來源
你BF係咪真係愛你架
叫佢去死啦
仲要佢黎做咩 飛左佢啦
女仔第一次好寶貴架:smile_39:
哈哈,終於有個女仔入嚟啦。好happy ar  

佢係愛我架,只不過你要理解佢,先至會知佢點解咁樣諗, 佢M性好重架

第一次真係好寶貴, 所以至會猶豫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆