上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-12 01:56 AM 發表
番來咯....休息左咁耐....下星期一定要玩到盡呀!!!!!!!!!!!!
我都休息左好耐喇!!:smile_35:

哩排超黑仔!! 連續幾次整親隻腳!! 仲要一劑大穫過一劑.........:') :') :')

整親邊隻腳先:smile_44:
引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-13 07:58 AM 發表

哩排超黑仔!! 連續幾次整親隻腳!! 仲要一劑大穫過一劑.........:') :') :')

引用:
原帖由 7boy04 於 2008-8-13 09:28 AM 發表
整親邊隻腳先:smile_44:
右腳!!! 一年唔游得水......:') :')

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-13 07:58 AM 發表

終於見你上網喇..下星期你一定要擺到門黎玩啊!!!!

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-13 10:35 AM 發表

右腳!!! 一年唔游得水......:') :')
頂丫..0岩0岩仲想叫你今晚游水.....:smile_39: .......

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-12 03:54 PM 發表

太耐冇玩喇雀.....我要勁跳一晚呀:smile_13:
我都想跳呀~~~
真係好耐冇跳過喇~~:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-13 11:23 AM 發表

我都想跳呀~~~
真係好耐冇跳過喇~~:smile_13:
計到下星期..足足一個月冇去新地...如果計大party.就成個半月冇玩了....期待下星期!!!:smile_38:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-13 11:26 AM 發表

計到下星期..足足一個月冇去新地...如果計大party.就成個半月冇玩了....期待下星期!!!:smile_38:  
好懷念新地.....實在太耐冇去了~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-13 11:26 AM 發表

係啦~~~話咁快又成個月喇~~~

http://www9.188channel.com/viewt ... &extra=page%3D1

依位團長真係近期最出位既紅人咯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆