上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.9k  335.1k

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-5-17 10:43 發表 查看引用來源

呢幅真係正,好想大大力索番啖😁
呢張相好耐之前佢換衫畀我捉住佢影😂佢啲底褲好少咁保守,就算平日返工多數都通花lace😅
如果畀佢聽見師兄咁講,可能出水都似🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-17 10:57 發表 查看引用來源

呢張相好耐之前佢換衫畀我捉住佢影😂佢啲底褲好少咁保守,就算平日返工多數都通花lace😅
如果濕咗現出水印仲正!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-17 10:57 發表 查看引用來源

咁正?易出水咪可以lam埋👍👍😍

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-17 10:59 發表 查看引用來源
如果濕咗現出水印仲正!😬
我試過同佢扑嘢之前,淨係前戲都未摸佢妹妹佢條透明底褲已經濕咗一大達🤫sp都係咁㗎🤣紅顏就含蓄啲😅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-17 11:20 發表 查看引用來源

我試過同佢扑嘢之前,淨係前戲都未摸佢妹妹佢條透明底褲已經濕咗一大達🤫sp都係咁㗎🤣紅顏就含蓄啲😅
咁樣玩幾正!如果紅顏呢啲良家仲正!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-17 11:20 發表 查看引用來源

即係呀嫂女性荷爾蒙好強,性慾好旺😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-17 11:26 發表 查看引用來源
咁樣玩幾正!如果紅顏呢啲良家仲正!😬
你一撩或者lam紅顏妹妹佢就變身一塞入去就開水喉

引用:
原帖由 mm28 於 17-5-2024 10:12 發表 查看引用來源

師兄要求咁高㗎😅😅偷偷地畀張秘密啲嘅舊相你睇🤫🤫
wow。。。先除條底褲仔嚟察索😍😍😍之後再索隻鮑魚😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-17 11:31 發表 查看引用來源

你一撩或者lam紅顏妹妹佢就變身一塞入去就開水喉
咁敏感!呢啲先好玩!😬

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-17 11:30 發表 查看引用來源

即係呀嫂女性荷爾蒙好強,性慾好旺😆
係性慾好強,40之後更甚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆