上一頁下一頁
發新話題

我的1X歲失身手記*

收藏  |  訂閱
772  41.2k

回覆 70# 的帖子

我一向都做潛水員:smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-10 12:28 AM 發表 查看引用來源

我係中國人..讀既係中文..點可以曳架~
你條粉腸今日係成徵唔見你既~
乜你有留意禾嫁,巧開釘

真係好長喎 支持一下

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-10 04:56 AM 發表 查看引用來源
196#呢度唔好講年紀..因為我呢個post比人留意緊...:smile_44:
我係唔會係呢個post度認自己夠唔夠18:smile_34:
:smile_44: 我驚d人又提咩衰11.....唔好講喇...想知就pm講:smile_44: :smile_44:
一切保密:smile_ ...
:smile_14: :smile_14: :smile_14: 你又做夜貓

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-9 07:22 PM 發表 查看引用來源
15#一d都唔好味囉

16#知道乜野呀?
知為什麼咸咸地:smile_46: 嘛

it is a good story

回覆 1# 的帖子

那個時候妳也是滿感幸福的啊,現在呢:smile_41:

妳的文彩真的不錯,能將生命中的一些點滴寫成一篇富有生命力的文章,利害:smile_34:

200#因為呢個post會涉及一d法律責任:smile_44:
我唔方便講太多:smile_44:

201#咁你遊水一定好叻啦

202#咩叫開釘呀?:smile_14:
冇計啦..又過番夜鬼生涯:smile_27:

205#就係唔知咩黎

207#多謝你的支持~
目前嘛...麻甩女一條啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-12-10 12:06 PM 發表 查看引用來源
200#因為呢個post會涉及一d法律責任:smile_44:
我唔方便講太多:smile_44:

201#咁你遊水一定好叻啦

202#咩叫開釘呀?:smile_14:
冇計啦..又過番夜鬼生涯:smile_27:

205#就係唔知咩黎

207#多 ...
那些是分泌物
又可能是他沖涼沖得不夠干淨

209#係庣後先有架..咁應該係分泌物:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆