上一頁下一頁
發新話題

食左人地條女 第十一集 泥足深陷既mable

收藏  |  訂閱
347  454.5k

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-10-11 10:46 PM 發表 查看引用來源
熊貓出手。真係咩人都頂唔住。

起碼呢度冇一位ching頂得住:smile_40:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-10-11 02:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈! 佢有入黎手多多, 不過都俾我趕左出去!
因為我真係想快d煮好餐飯
小心d 食物加左d 汁呀

引用:
原帖由 SEXXXXXXman 於 2011-10-11 02:36 AM 發表 查看引用來源
你係咪真係想煮飯架 仲t-back引佢 好難忍架喎
咁我平時都係咁ga嘛

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-10-11 10:46 PM 發表 查看引用來源
熊貓出手。真係咩人都頂唔住。

咪傻啦... 我碎料黎咋 :smile_30:

引用:
原帖由 86fdf329 於 2011-10-12 12:16 AM 發表 查看引用來源
小心d 食物加左d 汁呀

d野冇經過佢手, 就算有汁都係我d汁... :smile_47:

Thx Ching!

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-10-12 01:40 AM 發表 查看引用來源

咁我平時都係咁ga嘛

哈~~你都叫碎料呀~~~~~

d野冇經過佢手, 就算有汁都係我d汁... :smile_47:

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2011-10-12 01:40 AM 發表 查看引用來源

咁我平時都係咁ga嘛

咁會唔會過鹹或者太濕?

好燥真係 原本唸住update
點知發現個file死左 開唔返 又要再打過

第六集 女友的引誘(2)
上一集講到我女友坐上o黎我大脾用對波餵我食飯

佢係咁質對波埋o黎我當然唔客氣啦 跟住就雙龍出海 用隻手托住佢波邊又搓又掐
係咁用利圍住佢linlin旁邊一啖一啖咁啜 佢對波雖然唔大不過就好有彈性好似布甸一樣
佢係咁擺動身體想我吮佢linlin 我就偏偏唔玩 我要佢忍唔住求我插佢為止
但係佢已經忍唔住一手拉開我褲鏈捉左我已經堅硬如鐵既細佬出o黎對住佢個淫穴坐落去
好彩我即刻抱起佢放佢o係檯 俾佢放左入去我仲有得玩既
不過佢以為我放佢上去係方便吊佢 自己將對腳分到好開好開
一隻手放後面做支撐 另一隻手用2隻手指分開妹妹 『老公.....o黎啦...妹妹好餓』
呢個舉動引到我好想即刻提槍就插佢 我知佢好想要一場粗暴性愛
女人平時就話要人溫柔 但你條野勁既時候佢就想你狠狠插佢
我又點會咁快如佢所願 我攬住佢 好溫柔咁錫佢
由耳仔 到頸 隻手就輕輕吊住咁o係佢個波度掃o黎掃去
總之就係都唔掂佢敏感位 間唔中用細佬掃過佢妹妹『呀........老公呀..你唔想入o黎喇?』
我:『唔係呀 想錫下你』然後就好快咁o係佢波邊大力捏住 再啜落佢linlin度
佢:『嗄....呀.....你好衰架....做咩..呀...係咁玩........呀..o係度引我』
我:『我想你舒服d呀』
佢:『你入o黎我咪舒服囉』
我冇出聲又繼續奶佢lin 佢成身o係度扭o黎扭去 好似好想要但又冇野可以滿足到佢咁
因為佢坐o係檯面冇野可以磨 我見到檯面已經有一小灘水o係度
有冇咁誇張呀衰婆 於是佢伸手去妹妹度自摸
當佢隻手摸到佢個好似瀑布既淫穴o個陣 佢好似得到解放咁『啊......呀..嗄..嗄...』
我梗係即刻捉住佢隻手唔俾佢摸吊下佢癮啦!
佢:『你玩夠人地未呀......好辛苦呀...』
我:『好啦我幫下你』跟手就摸落去o係佢豆豆度細細力來回摸又一路用高速了佢linlin
『哎...好舒服....哎..呀.呀....嗯...』
佢自己爽緊就用腳o係我細佬度了o黎了去 我都俾佢搞到細佬好似火燒咁
係時候要搵水降下火
我:『老婆你個樣好x淫你知唔知呀?』
佢:『係呀...因為我個淫西仲未有野填滿...呀..嗯嗯.....繼續丫....嗄...嗯....唔好再捽...喇..呀..入面...好痕呀.....』
我:『咁有幾痕呀?』同時用個龜頭o係佢穴口磨來磨去 檯面已經好大灘水
佢:『呀...要..要好大力..好大力...整佢先唔痕囉..快d..』佢咁樣講我又點可以唔入去呢
不過我淨係入左個龜頭就停左
佢:『...我好想要呀..好老公...快d...我要大腸腸呀...插我...』
我一下就頂到入去最入『呀!!入左喇..好入..呀...頂到..頂到喇...哎..哎....呀...就死喇...呀...大力d...吊死我...最入d..呀...頂到呀...』
肉璧一節節咁吮實我支鐵棒 好熱 好濕滑 夾得好爽 真係好爽呀
佢緊到好似想夾住我支野唔俾佢出返o黎咁 我都好high
佢:『老公呀...哎...我好濕呀...唔得喇...就死喇我..呀..』
我知佢就o黎高潮 所以將佢抱落o黎扶住廚櫃背對住我等我o係後面入
仲要專登搵近窗個位 開少少窗 呢個窗係對住天井 所以佢既呻吟聲將會好大
佢完全冇理過我做緊咩 當我冇郁既時候佢只係不停將個pat向後頂
我捉住佢條腰係咁插:『o黎o架喇喎』
佢:『嗯..快d...呀...吊死我呀..快d....哎..快d..』
我:『呀..呀..呀..我都就o黎射喇..叫大聲d丫..』
佢:『啊..淫西就俾老公...呀...呀...吊死..呀....呀..我唔得喇..呀...我要你d精呀..俾哂我.哎..呀..呀...呀....!!!!!!!!!!!!!!』我自己都跟住射左入去
突然我見到對面樓上有個黑影 望一望先知原來有條友o係度睇真人show打飛機
以佢既角度只係見到我女友既頭先 於是我將女友抱上櫃台上面
將佢個西向住窗口 將佢隻腳分開成m字 呢個時候女友高潮完好似暈左咁完全冇力任我玩
佢個西都仲有我d精慢慢流緊出o黎 於是我拎幾隻快子 放入佢個西度
係傳統o個d四方頭既快子 我放左入去之後就一路轉一路插 d精一路俾我帶返出o黎
女友開始回復返意識但只係識叫『呀.....哎..哎..唔好...呀..繼續丫...丫呀...嗯.....』聽到佢好爽咁我又加快左抽插既頻率 佢一路弓起條腰『丫..丫......丫...唔..唔得喇...停呀...呀..我..會死架..呀...丫...丫!!!!!!!!!』突然一條水柱噴出o黎直射去個窗度
佢竟然玩到潮吹 上面條友應該好爽啦
等佢高潮完我就抱返佢落o黎放o係梳化度俾佢休息
各位brother 女人高潮係要用時間去做 唔係淨係插
我淨係同佢玩前戲都玩左成個鐘 細佬中間冇軟過 都咪話唔辛苦
不過見到佢咁high我都覺得好值:smile_40:

下一集 與mable的一夜情
睇下多唔多人支持先

支持原作

引用:
原帖由 wazzza 於 2011-10-13 01:02 AM 發表 查看引用來源
支持原作
多謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆