上一頁下一頁
發新話題

好悶呀 ~ 入黎吹下水la

收藏  |  訂閱
168  2.4k

引用:
原帖由 alexanderx 於 10-2-2017 11:54 AM 發表 查看引用來源

我都做過呢啲all rounded IT.....好鬼好玩~
好似親生仔咁咩都係自己一手一腳搞...好正!!!
但一腳踢, 好累...
而且我5係咩都識... 都要請教人既...
我讀書係讀web design n development 既..

引用:
原帖由 alexanderx 於 2017-2-10 11:59 AM 發表 查看引用來源

我都有啲咁O既知己....但唔可以一齊....連SL都唔可以做....主要唔想累人....
佢一直响你身邊其實係佢自私....
師兄 ~ 我都有類此情況 :091:
好難處理

引用:
原帖由 namnam921f 於 2017-2-10 12:01 PM 發表 查看引用來源

但一腳踢, 好累...
而且我5係咩都識... 都要請教人既...
我讀書係讀web design n development 既..
一腳踢 ~ 學到多D 野 ~ 融合埋自己學既野
應該好夠用

累唔累人呢樣野, 其實係咪你地自己諗架咋?

引用:
原帖由 imbbw_hkg 於 2017-2-10 12:06 PM 發表 查看引用來源
累唔累人呢樣野, 其實係咪你地自己諗架咋?
最慘係對方都唔覺得 ~ 佢咩都冇求過 ~ 佢只係想
有個自己信任既人陪下

引用:
原帖由 fishballmanman 於 2017-2-10 12:09 PM 發表 查看引用來源

最慘係對方都唔覺得 ~ 佢咩都冇求過 ~ 佢只係想
有個自己信任既人陪下
對方唔覺得你累到佢?

引用:
原帖由 imbbw_hkg 於 10-2-2017 11:58 AM 發表 查看引用來源

咁如果我見到朋友整親, 我都會咁樣幫佢既, 更何況係為左自己, 冇可能唔幫囉

呢樣唔係重點, 我覺得既然佢拒絕你都仲咁留意你既IG & FB, 我個人覺得有D可疑
禁我5知啦...  如果果個係女人, 我可能都會理解...
果次發曬酒癲... 又到處走, 又喊, 又傻, 又攬住棵樹係到打...
又爆玻璃樽, 所以插左落手心...
佢一直都係身邊...
但我都成日係到諗, 佢禁留意..
你剛好上ig or fb 睇到, 定係真係有click入我ac到睇, 我5知...
係x'mas. 我拎左一早準備左既禮物比佢...
佢拒絕左收, 仲話叫我調整下心情;
我問佢, 佢又知我冇調整?  
佢就講佢有睇我fb n ig, 知到我仲係未放低,
仲係對佢有野...
所以黎見我, 同當面拒絕我份禮物...
未發生呢件事之前,
有次我msg佢, 同佢講我5想返屋企...
佢就問我係邊, 我話坐緊車...
佢就馬上從屋企果頭趕黎搵我...
我知我係佢心入面, 都一定有個位置,
只係5知係一個咩位置, 同咩既關係
都5知佢點諗, 想點...

如果佢係禁好人, 就5好派禁多好人卡比人...
寧願佢對我好衰好衰...
我就可以死心...

引用:
原帖由 fishballmanman 於 10-2-2017 11:57 AM 發表 查看引用來源

或者當你係知心好友,知己
但戀人未滿
好多朋友都係禁講...
唉... 我都決定左收埋, 就收埋就算...
除非所有野, 佢有所變化同行動...
:029:

引用:
原帖由 alexanderx 於 10-2-2017 11:59 AM 發表 查看引用來源

我都有啲咁O既知己....但唔可以一齊....連SL都唔可以做....主要唔想累人....
佢一直响你身邊其實係佢自私....
我都5知...
可能因為我既status 既問題...
又或姐, 佢對我, 未去到一個好確實到大家關係既地步...

引用:
原帖由 imbbw_hkg 於 2017-2-10 12:10 PM 發表 查看引用來源

對方唔覺得你累到佢?
完全冇 ~ 只係希望我有時間陪下佢
佢已經心滿意足

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆