上一頁下一頁
發新話題

荃灣一個小總結足浴篇 (p.12泰X受正骨簡短報告)

收藏  |  訂閱
202  41.4k

引用:
原帖由 schnauzer18 於 2009-5-27 12:03 PM 發表 查看引用來源

有無去過"紫X"... 老闆開門, 即見房間閃出一個全身白衣瘦削女子, 個樣殘到好似兩天無睡, ... 我都想過走人, 但又俾佢做左, 都夠力但唔系好準, 腳推油有大場的風格$200落樓.
冇呀…咩位置?

引用:
原帖由 schnauzer18 於 2009-5-27 12:03 PM 發表 查看引用來源

有無去過"紫X"... 老闆開門, 即見房間閃出一個全身白衣瘦削女子, 個樣殘到好似兩天無睡, ... 我都想過走人, 但又俾佢做左, 都夠力但唔系好準, 腳推油有大場的風格$200落樓.
係咪兆和街紫X健呀....................................???????????????

引用:
原帖由 pig2006chu 於 2009-5-28 02:02 AM 發表 查看引用來源

係咪紫X健呀....................................???????????????
系呀... 兆和街的, ching唔通知系邊個?

引用:
原帖由 schnauzer18 於 2009-5-29 01:36 PM 發表 查看引用來源

系呀... 兆和街的, ching唔通知系邊個?
sorry 我唔知道.....................

引用:
原帖由 pig2006chu 於 2009-5-30 01:14 AM 發表 查看引用來源

sorry 我唔知道.....................
去試下啦…等你包膠

引用:
原帖由 t680 於 2009-5-30 03:30 PM 發表 查看引用來源

去試下啦…等你包膠
sorry 正骨唔岩我.................................................

引用:
原帖由 2900 於 2009-5-24 11:11 AM 發表 查看引用來源
各位ching我都係玩開多姿彩,以前都周圍去玩下,英花/紅太陽.但覺得都係多姿彩好,地方乾正,只有yoyo做主打,而家間埸靜咗好多,最近上過去見到yoyo不過已經殘咗好多,不及以前美詩時期,間場近期真係靜咗 ...
多姿彩試過3次......覺得好似真係得yoyo比較好......
三十幾歲c9, 個樣幾姣, part 1佢都幾認真, 當然同大陸正骨大場比仲有一段距離啦~
第二次去, yoyo 正好放假, 試左一個叫"阿蘭" o既福建中女.........part 1冇力不特止, 按左一陣就黎part 2, part 2完埋先剛剛好35分鐘,
佢竟然話夠鐘........好彩我上次去yoyo真係做左1個鐘, 我即時講唔係話, 上次明明係1個鐘60分鐘.
佢話下次補返比我, 果次話當細鐘, 收200蚊..............下次? 點會仲揾佢, 佢都傻傻地............
有時都唔敢去試其他新野......因為好怕又有依d經歷.........怕左..............

ching間埸只係yoyo/亞珠,亞珠手骨唔錯幾好,但老啲所以我上親去只係揾yoyo/亞珠,其他女我就走人.

引用:
原帖由 2900 於 2009-5-31 08:33 AM 發表 查看引用來源
ching間埸只係yoyo/亞珠,亞珠手骨唔錯幾好,但老啲所以我上親去只係揾yoyo/亞珠,其他女我就走人.
ching,
我唔知邊個係阿珠..........
小弟上去3次, total 見到4個技師, 一個係yoyo, 一個就係好唔掂果個阿蘭, 一個係四眼肥c9, 一個係細細粒c9.

想問下師兄~ 全日足個阿芳 同 盈盈 邊個好樣D ?
我前兩日試過阿芳.....真係好好身材.....樣唔錯...!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆