上一頁下一頁
發新話題

第一次深圳沙尾 ktv report !!

收藏  |  訂閱
159  22.8k

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-9-28 04:59 PM 發表 查看引用來源

有1張id  一張回鄉証.. 一張中x銀行 銀行卡(內有2700元存款) 仲有一張捐血卡...
仲一張有百佳儲分卡..   一張八達通卡..(內有80元)  一張 車牌 !!
仲有現金 1620元. 仲有5個半大餅
講到尾就係無人仔囉 :smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-9-28 05:05 PM 發表 查看引用來源

講到尾就係無人仔囉 :smile_30:
d囡囡仲有錢過我...
囡囡都用 加拿斯 s 2 !!

引用:
原帖由 dan_cwt 於 2011-9-27 11:42 PM 發表 查看引用來源

其實我想同ching講,去玩...就係要洗錢架哪,
不過我覺得如果ching收入唔係咁高,都係玩小d啦,
再唔係學樓上一個ching咁講,儲幾個月錢,有3000蚊左右(只係=2400人仔),
一次過玩豪少少,真正咁感受一下...
不過講到 ...
哇..一晚玩3000蚊...玩d咩架..
我想搵d囡囡過夜玩...但要1000多元..連房錢..好赤

引用:
原帖由 中港澳骨王 於 2011-9-28 12:44 PM 發表 查看引用來源

吳好咁直啦,好hurt架
都唔係既..
其實識貨既會覺得我好好..因為我好節儉!

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-9-28 05:07 PM 發表 查看引用來源

d囡囡仲有錢過我...
囡囡都用 加拿斯 s 2 !!
隨時有樓有舖收緊出租添喎:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-9-28 05:17 PM 發表 查看引用來源

隨時有樓有舖收緊出租添喎:smile_30:
哇 ..! :smile_22:
我成幅身家都買唔起. 愛瘋4 :smile_13:

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-9-28 05:20 PM 發表 查看引用來源

哇 ..! :smile_22:
我成幅身家都買唔起. 愛瘋4 :smile_13:
買a瘋頂住先囉

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-9-28 05:25 PM 發表 查看引用來源

買a瘋頂住先囉
我有朋友買左..400塊..
但要用 手指甲 來'触' :smile_14:

引用:
原帖由 櫻花季裡藏殺機 於 2011-9-28 05:28 PM 發表 查看引用來源

我有朋友買左..400塊..
但要用 手指甲 來'触' :smile_14:
  唔洗用槌仔dom就得啦

回覆99 #的帖子

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-9-28 05:32 PM 發表 查看引用來源  唔洗用槌仔dom就得啦
老青…你好悶呀?:smile_40::smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆