上一頁下一頁
發新話題

clxMxCCCXCIV徵各方好友之{{東寶小館}}630

收藏  |  訂閱
1.5k  38.0k

clxMxCCCXCIV徵各方好友之{{東寶小館}}630

[按此打開] [隱藏]

我係……阿伯
現誠徵各方好友

男女均可
而且唔理你係好人
定壞人只要唔係廢人
年滿十八歲人仕無任歡迎

而在中上環返工的朋友隨時歡迎約我食晏

有活動就齊齊攪大佢

今個六月去食大排檔

東寶小館Tung Po

時間:6月30日19:00:smile_o01:

地點:北角渣華道99號渣華道市政大廈2樓 :smile_o13:

收費150-$200:smile_o16:

人數限定最多15人:smile_o05:

6人成團:smile_o06:

截止報名時間:6月16號:smile_o14: (因要預早BOOK位)

如有興趣,可PM本人留電話作實

出席人仕有:
ME

自己入:smile_o01:

答案呢, :smile_34:

大排檔都要book :smile_41:

禾係~~~地中海大肚腩矮肥柒窮中坑~~~  :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 169394 於 2009-5-29 11:48 AM 發表
[按此打開] [隱藏]

我係……阿伯
現誠徵各方好友
男女均可htt ...
嗨嗨

東寶食過

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-5-29 11:51 AM 發表 查看引用來源

嗨嗨

東寶食過
:smile_o01: 食完可以再食!

東寶小館Tung Po

時間:6月30日19:00

7點~~~冇位~~:smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-5-29 11:50 AM 發表 查看引用來源
答案呢, :smile_34:

大排檔都要book :smile_41:
2個一定5啱!比你睇多次
無了IQ題

測試你是否真正的天才* 必睇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!必睇!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 測試你是否真正的天才*測試你是否真正的天才*
做 這 測 驗 ..
其 實 這 個 測 試 不 錯 ,
過 程 好 簡 單 ,
在 下 面 的 短 文 裡 數 有 幾 個 " F "
只可以睇一次
FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS
數 完 了 吧

答案係
:smile_o01:

新post一入

引用:
原帖由 169394 於 2009-5-29 11:53 AM 發表
:smile_o01: 食完可以再食!
東寶都幾貴~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆