女仔揾男技師按摩(幫人問)!

收藏  |  訂閱
22  2.2k

女仔揾男技師按摩(幫人問)!

女仔揾男技師按摩真係好難,想問有冇人知深圳邊間有男技師推油,我找了很久也找不到,今天去那間也只可泰式,不能香薰推油,有人可以提供嗎?!(不需色情也可)

CP 有呀.....

引用:
原帖由 atc107 於 2008-11-22 02:12 AM 發表
女仔揾男技師按摩真係好難,想問有冇人知深圳邊間有男技師推油,我找了很久也找不到,今天去那間也只可泰式,不能香薰推油,有人可以提供嗎?!(不需色情也可)
想就認,發狡

引用:
原帖由 atc107 於 2008-11-22 02:12 AM 發表
想就認,發狡???????????

三島啦:smile_35: :smile_35: :smile_47:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-22 02:25 AM 發表 查看引用來源
CP 有呀.....
什麼是CP?:smile_41:

三島更加唔識?

引用:
原帖由 atc107 於 2008-11-22 11:32 PM 發表 查看引用來源

三島更加唔識?
cp=常平

引用:
原帖由 atc107 於 2008-11-22 11:32 PM 發表 查看引用來源

三島更加唔識?
男搵女,女搵男,平常事,冇什大件事,三島在建設路(羅湖出關直行過香格里拉再直行,見家香雞轉右)大場師奶場,可以pm我.唔錯骨場

我對後生女按摩最拿手,老人家免問:smile_34:
講笑!點解要搵男唔搵女呢?驚唔夠力?

引用:
原帖由 atc107 於 2008-11-22 02:12 AM 發表 查看引用來源女仔揾男技師按摩真係好難,想問有冇人知深圳邊間有男技師推油,我找了很久也找不到,今天去那間也只可泰式,不能香薰推油,有人可以提供嗎?!(不需色情也可)
您根本系男人,您明明就系想找男技師按摩推油,點解吾敢認?
放心,我吾會笑您!我絕對能夠容忍自己身邊有同性戀的朋友!
再講,就算跟您同臺吃飯我也不怕,
因為電視節目主持人說過的,愛滋病不會這樣就傳染。
加油啊!

前往最後回覆