上一頁下一頁
發新話題

我與C小姐的一段情(成個故事)<重要消息公報>(已更新在#49)

收藏  |  訂閱
79  22.5k

我與C小姐的一段情(成個故事)<重要消息公報>(已更新在#49)

究竟各位女網友, 當妳和人(男朋友, ons, sp)做愛時, 其實會唔會因為同佢有唔同關係, 就會產生唔同效果(濕潤情況)呢? 不如講下我既故仔先呀, 真人真事!! 係大約兩年前, 我由朋友介紹, 認識我第一個同唯一的一個援交---------C小姐! 我搵援交目的, 是因為未試過同沒有女朋友, 想一解寂寞!! 見面時C小姐原來是一個個子細細粒, 唔夠20歲的可愛美少女, 比我的印象是是一種小鳥依人的感覺!! 見面後, 除左初初有一d尷尬後, 我就和她到一間普通的餐廳吃飯, 其間大家都有講有笑, 好像是一對朋友見面!! 晚飯後, 我就和她在附近散步, 我鼓起勇氣拖著她的手, 她亦冇抗拒, 我們當時好像一對戀人, 於是我們就行在去聖地牙哥酒店, 發生了我們的第一次! 未除衫時, 外觀誤以為32, 最多B, 但一除外衣.....嘩 竟然擁有36C的上圍! 她雖然細粒, 但身材絕不細, 有既地方很有, 肥肉反而很難發現(36-25-34)她絕對唔似出黎wet的mk女, 而且非常斯文, 怕怕羞羞的一個小女孩!! 我的第一次, 我好滿足, 無論心理同生理都滿足到!! 日子一年一年, 和她見面多了, 大家也熟落, 有時間大家都會把心事一齊分享!! 我知道她因為所做的工作賺錢不多, 所以就出來做援交, 幫補生活!! 我開始了解她, 於是講佢知做援交不是長遠的工作, 叫她應該襯青春搵一d野學, 佢都好聽我話, 之後佢去學了一門手藝--------博髲
)估唔到呢個女孩子真係本事, 佢好心機學佢既博髮, 幾個月都冇同佢見面, 大家只係靠SMS聯絡! 再之後佢考試, 又比佢考到, 就係一間公司到做! 不過世界唔公平架, 全公司最辛苦果個就佢, 最多野做又係佢, 但人工最小既都係佢! '但係無辦法, 新人就係咁', 我安慰佢既說話!!做左一段時間, 佢終於頂唔順, 佢就同屋企人商量, 希望大家夾d錢租左個舖位比佢, 自己做! 佢亦都有事先問我意見, 基本上我當然贊成, 但我亦同佢講做生意絕對唔容易, 做生意難, 守業更難! 佢終於同屋企人講好, 好快就會自己做!就係佢開鋪之前, 我約去見面, 我知道呢次可能係最後一次見面! 我佢入到我屋企時候, 我咩都無講, 只係攬住佢, 鍚佢, 又頭髮開始, 錫佢全身每一吋, 每一吋!! 就係錫之前, 我除佢d衫, 當我摸到佢小妹妹時, 我發現....唔係, 我未試過佢竟然會咁濕既, 呢次我地做左好耐, 唔知做左幾耐, 亦都唔知做左幾多次, 我只係知道, 係呢一剎那, 我係愛上佢......
之後我同佢傾計, 我同佢講:'呢次係我同妳最後一次, 我同佢既關係應該完了!' 佢就話唔會, 我問佢佢今次點解今次會咁大反應, 佢唔答我! 我再問佢鍾意我嗎? 佢冇答, 好婉轉咁講左第二樣野! 大家認為, 我同佢係d咩關係呢, 我真係唔知道, 大家比d意見呀!
好多網友講錢呢個問題,  其實我同佢一段時間後, 已經唔係每次都比錢了! 再講, 錢只係我放入佢銀包到, 事後佢亦都冇同我講過夠唔夠! 反而遇到d什麼節日, 大家都會送小禮物比對方, 所以錢呢個問題我都冇諗!!
其實我冇諗過佢會做我女朋友, 因為我實在大佢好多(over 15年), 我只係覺得佢好岩我, (好似好矛盾, 我都覺)我只係好想照顧佢, 好想佢可以好似一般女仔咁, 可以識個好男仔, 拍拖, 結婚, 唔好靠自己既身體黎生活! 咁岩在呢段時間, 佢識左個細過佢既男仔, 好想做佢男朋友, 但佢對呢個男仔, 冇咩感覺, 亦都唔想拍拖住, 而佢d朋友就唔知點解, 不斷幫呢個男仔製造機會, 叫佢同呢個男仔試下拍拖! 佢問我意見, 我咁同佢講.........
再繼續.......我同佢講同呢個男仔有冇感覺, 係未知之數, 未開始又點知岩唔岩呢?! 既然有個男仔對佢咁好, 咪大家做住朋友先, 拍拖既野就睇清楚d先lor! 我同佢講我都想佢得到幸福架! 其實佢都咁同呢個男仔咁講, 男仔都應承, 但三日唔夠, 個男仔就再叫佢做佢女朋友! 佢又同我講, 對於呢個男仔係見面時, 完全冇心跳既感覺, 只可以做朋友!!
其實係佢做緊學師既時候, 我地都冇見面! 咁係呢段時間, 我就識左個護士小姐, 冇幾耐亦都同護士小姐拍拖(only拍拖)! 但同佢出街, 雖然有拖手, 我真係冇咩感覺! 直至有一次, 護士小姐約我同佢屋企人見面, 我都冇咩做, 咁咪諗住去lor! 就係諗住見家長果日, 佢突然約我食飯, 我就諗都唔諗, 毫不猶豫推左護士小姐, 同佢食飯! 就係果晚, 佢就講比我知有男仔追佢, 我亦將識左護士小姐, 同家長日既事, 講左比佢知!
果晚我就再同佢講, 我好想佢得到幸福, 如果佢做左男朋友, 我會祝福佢地, 而且我同佢既關係就完, 不過如果係事實, 就通知我! 就果晚, 本來我送去搭車, 但佢唔想走, 咁我就同佢返左我屋企過夜(第一次)! 次後我就同護士小組講分手, 識我既朋友, 都係反對! 我亦都話左比佢知, 佢就同我講, 如果唔岩既, 就唔好免強, 唔好理其他人點講, 就果次之後, 我同佢暫時再冇聯絡(十日前)!!:smile_38: :smile_38:

推一推先~~~~~~~~~

諗清楚, 樓主如果真係鍾意人就去馬啦:smile_38:

我會在這裡支持你

引用:
原帖由 G_yan 於 2008-11-12 07:57 PM 發表 查看引用來源
諗清楚, 樓主如果真係鍾意人就去馬啦:smile_38:

我會在這裡支持你
我會架, 依家都係諗緊下一步既做法!

hello

樓主最後決定左就一定唔好後悔, 最仲要是大家要開心

引用:
原帖由 hotfeel 於 2008-11-12 08:36 PM 發表 查看引用來源
樓主最後決定左就一定唔好後悔, 最仲要是大家要開心
係呀, 我會做一個最好既決定!!

愛,去馬..........

好感動呀:') ,sam哥之後第2個最感動既故仔呀:')

引用:
原帖由 chaklauyuen2007 於 2008-11-12 08:50 PM 發表 查看引用來源
好感動呀:') ,sam哥之後第2個最感動既故仔呀:')
sam哥故仔係點架, 可以介紹下嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆