有新故事,又係幾年前既事,今次係關於性奴

收藏  |  訂閱
21  4.2k

有新故事,又係幾年前既事,今次係關於性奴

呢件事又係幾年前發生(我都知又係呢句,但真係幾年前既事,哈),當時我上網識左一個女仔當時個女仔16,17歲,我同佢傾性話題知道佢好鍾意比人迫含(睇清楚唔係鍾意碧咸呀),而佢又鍾意做性奴,我就問佢可唔可以做我性奴,而佢又應承左,由0個日開始我就同佢間唔中0係msn傾咸野,又比0的任務佢做,例如:影下面比我睇,下面插住支筆之後影相,佢又試過插支牙刷0係下面,又自慰拍埋片比我睇!

有次佢屋企有人,我知道佢有cam叫佢開cam比我淫辱,佢著左條短褲所以我無叫佢露西比我睇,我只係叫佢拉高件衫比我睇佢對波(佢係背住佢屋企人,所以小心0的既話,唔會比人發現!)佢對波都幾大,好似有36D左右,我叫佢用手指夾下兩邊乳頭,佢照做,真係聽話又淫既性奴!

又試過佢屋企無人,我叫佢開CAM,叫佢除褲同底褲棟高對腳0係登度用兩隻手指擘大下面比我慢慢欣賞,仲要用0的好淫既說話黎侮辱佢,有一次終於有機會約左佢出黎,但因為當時我屋企有人,所以我約左佢去某個地方等摸佢對波同個西,直到有一次我屋企無人就帶佢上我屋企,今次仲唔點玩都得!!

第一:smile_o05:

到左我屋企我第一時間帶佢入我間房,命令佢即刻除衫,仲要限時間,慢左要罰,佢除慢左所以我話一陣罰妳!佢除晒衫之後我見到佢無晒0的西毛,因為我命令佢見我之前要剃晒,今次算妳啦咁聽話!但除慢左要照罰!心諗罰乜好呢??就罰佢自慰比我睇仲唔比高潮,佢自慰左一陣同我講就高潮但無停手,我就鬧佢:主人講過乜架,唔准高潮!佢:主人,唔好啦,我想高潮呀,好辛苦,但佢最後都係停左!我就話:知錯未??以後仲聽唔聽主人話? 佢:主人我知錯啦,我以後聽晒你話!

咁妳快0的爬落地下幫主人含,佢乖乖地爬落地下拎我條野出黎含,佢一含入個口我就按住佢個頭插到好入,佢有0的想嘔仲用手推開,
我就鬧佢:妳咁夠膽反抗主人呀!妳唔係好鍾意比人迫妳含架咩??佢:主人對唔住呀,但我真係想嘔!我拎住條野打落佢塊面打到拍拍聲之後話:咁鍾意就得啦,對手放0係身後面,唔准再反抗!

我再次插佢個口,但今次係將條野打橫插,令到佢塊面突左出黎,之後先再插入喉嚨,今次佢又想推開我,但我呼喝佢,所以佢先將對手放返去身後!插完之後佢有0的想嘔!等佢休息一陣我就繼續淫辱佢,當時我條野已經硬晒,我就訓0係床好似大爺咁命令佢,妳坐上我下面,放條野入自己下面,但唔准用手,佢坐左上黎,不斷郁個屁股想將條野插入去個西,但郁左一陣先成功,我就扮無理佢咁望第二度!快0的自己郁,唔駛旨意主人會郁呀,宜家係妳服侍主人,唔係主人服侍妳呀!

回覆 4# 的帖子

thanks

引用:
原帖由 香討引版 於 2012-4-25 05:30 AM 發表 查看引用來源
thanks
haha你個性奴都幾乖   我做奴個時都無咁乖

回覆 7# 的帖子

妳做過奴架?不如做個朋友,大家溝下通下,如果我做妳主人一定會調教到妳聽聽話話,哈...我PM唔到妳,因為我係新ACC

真好運有性奴·

回覆 9# 的帖子

有0的ching仲好運,佢地0的女奴身材正

前往最後回覆