上一頁下一頁
發新話題

我三叔有今时今日的成就, 真系多得你班港璨鸡虫!!!

收藏  |  訂閱
108  11.1k

我三叔有今时今日的成就, 真系多得你班港璨鸡虫!!!

我三叔由广州奋斗到深圳, 白手兴家, 由一个文盲变成大老板暴发户, 在深圳开了三家桑拿卡拉ok及一家酒店, 全靠你班港佬鸡虫上来叫鸡, 我才发达!! 有时侯我去巡视业务, 看到你们的香港人真是可怜呀, 穿得像民工一样, 长得又矮又丑, 又没什么钱, 怪不得在香港找不到女人, 要像难民一样上来排队叫鸡
有时候听那些小姐说, 你们香港鸡虫真是笑大人个口
怎样也好, 也要谢谢你们上来叫鸡, 我才可以住上三百平方的房子, 开奔驰车!!

引用:
原帖由 廣州大淫魔三叔 於 2009-11-23 11:39 AM 發表 查看引用來源
我三叔由广州奋斗到深圳, 白手兴家, 由一个文盲变成大老板暴发户, 在深圳开了三家桑拿卡拉ok及一家酒店, 全靠你班港佬鸡虫上来叫鸡, 我才ࡡ ...
末講下半生既果姐 ~~

講起上來港燦真係幾可悲:') :') :')

引用:
原帖由 廣州大淫魔三叔 於 2009-11-23 11:39 AM 發表 查看引用來源
我三叔由广州奋斗到深圳, 白手兴家, 由一个文盲变成大老板暴发户, 在深圳开了三家桑拿卡拉ok及一家酒店, 全靠你班港佬鸡虫上来叫鸡, 我才ࡡ ...
得三家桑拿卡拉ok及一家酒店咁少

引用:
我三叔有今时今日的成就, 真系多得你班港璨鸡虫!!! 我三叔由广州奋斗到深圳, 白手兴家, 由一个文盲变成大老板暴发户, 在深圳开了三家桑拿卡拉ok及一家酒店, 全靠你班港佬鸡虫上来叫鸡, 我才发达!! 有时侯我去巡视业务, 看到你们的香港人真是可怜呀, 穿得像民工一样, 长得又矮又丑, 又没什么钱, 怪不得在香港找不到女人, 要像难民一样上来排队叫鸡
有时候听那些小姐说, 你们香港鸡虫真是笑大人个口
怎样也好, 也要谢谢你们上来叫鸡, 我才可以住上三百平方的房子, 开奔驰车!!
其實你最應該多謝既, 係以前上去救國既前輩, 如果無佢地, 就無你既出現 :smile_o06:

咪晒命啦鄉下老

引用:
原帖由 ★彩虹化身俠★ 於 2009-11-23 11:52 AM 發表
得三家桑拿卡拉ok及一家酒店咁少
:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

shit........

引用:
原帖由 廣州大淫魔三叔 於 2009-11-23 11:39 AM 發表
咁就真係要恭喜您冚家:smile_o11:

長命百歲:smile_o12:  不過四十歲開始訓醫院:smile_o12:

引用:
唔使客氣, 呢啲我地份內事, 應該嘅!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆