羅湖村(時x廊)按摩.....有無試過「買鐘」外出?

收藏  |  訂閱
39  3.8k

取消高亮

羅湖村(時x廊)按摩.....有無試過「買鐘」外出?

羅湖村的村口,過了保安亭之後靠左邊有三家髮廊,裏面有理髮也有按摩。我去過其中一家叫時x廊,正在洗頭的時候,聽到老闆娘跟人家說什麼「買鐘」上街,就是叫客人跟髮廊妹外出「吃飯」了.....

不過,所謂「買鐘」上街是什麼意思?就是上酒店「扑嘢」嗎?有無師兄試過跟髮廊妹「買鐘」外出?

謝謝大家解答.....

時x廊樓上有手作仔

僅係去開房扑野啦.....唔通番鄉下咩~

引用:
原帖由 merra 於 2009-5-1 01:04 PM 發表

僅係去開房扑野啦.....唔通番鄉下咩~
你試過了嗎?

引用:
原帖由 stealeat 於 2009-5-1 12:07 PM 發表

時x廊樓上有手作仔
就是「打飛機」嘛.....我也試過了,在二、三樓的房間裏,倒是沒遇過髮廊妹叫我「買鐘」上街這一回事.....

內遊版極難得純情男呀樓主

c-hing唔係以為真係去食飯呀....梗係去開房攪野啦...唔通去酒樓食飯咩...但時X廊好似有hj喎....:smile_30::smile_30::smile_38:

引用:
原帖由 孟波 於 2009-5-2 02:10 AM 發表

c-hing唔係以為真係去食飯呀....梗係去開房攪野啦...唔通去酒樓食飯咩...但時X廊好似有hj喎....:smile_30::smile_30::smile_38:
就是「打飛機」嘛.....我也試過了,在二、三樓的房間裏,但你試過跟髮廊妹「買鐘」外出了嗎?

2樓按摩50/2小時, 買鐘外出25/小時, 早前有條女ok, 唔系全pork chop, 剛做不到1個月, 話同佢買鐘去食飯, 佢話得佢一個唔去, 除非叫多一個技師, 哇, 甘咪好貴, 睬佢都癲

hj加100機費, 其實唔系太化算

引用:
原帖由 stealeat 於 2009-5-2 10:11 PM 發表

2樓按摩50/2小時, 買鐘外出25/小時, 早前有條女ok, 唔系全pork chop, 剛做不到1個月, 話同佢買鐘去食飯, 佢話得佢一個唔去, 除非叫多一個技師, 哇, 甘咪好貴, 睬佢都癲

hj加100機費, 其實唔系太化算
裏面好多髮廊妹都是「豬排」的模樣,只有兩、三件可以,其實我也看上了其中一件.....

前往最後回覆