上一頁下一頁
發新話題

愛上doggie, 真係好正

收藏  |  訂閱
339  28.2k

取消高亮

愛上doggie, 真係好正

琴日同男友的確去左搞野, 不過要溫書所以而家report補比大家
琴日放學立刻飛車落灣仔, 爆房xd
入到房, 迅速自己除左條under, 因為已經好濕, up住好唔舒服
之後我好攰咁攤左o係張床到, 得返條裙
之後我bf就話"等我幫你按摩下啦"
除即就成個趴左o係我後面, 幫我鬆下條頸, 真係好舒服^^
佢一路練, 一路lam我body, back, 腰, 腋下都有(其實真係好痕)
我狂嗌"好痕牙" 佢就lam得起勁 -333-"
佢lam完上半身,  lam落下半身, 無奈我妹妹早已經因為痕而搞到濕晒
之後bf揭起我條裙, 發覺條裙對正妹妹果到, 濕左一大撻 >.<
之後bf將我反返轉對住佢, 仲問"可唔可以lam" 更係可以啦^^
lam lam下我一次peak lu^^ 但佢冇停, 好似逼住泥多次咁,
我嗌晒救命, 佢就轉用手指插我, 冇耐就高潮lu^^
但之後佢都冇停, 仲愈搞愈快, 第二次peak跟住泥^^
真係好耐未試過咁high^^
之後bf話好攰, 去完廁所就上床攬住我話訓覺, 我於是背住佢訓
佢唔知幾耐之後先攬返我
到之後我摸佢小弟弟, 硬硬地
問佢做唔做, 佢又好似唔係幾想, 不過最後都有除褲
之後佢話要用套, 我用親套就收晒水, 佢話一定要用, 因為耐冇做, 驚好快射
一如以往, 收晒水, 仲有少少痛, 之後佢就拎左一枝潤滑劑但唔係ky, 係水d..
之後準備好晒, 就doggie style入, 真係好耐未試過
而且因為用左套, 可以插大力d同快d,
真係好大力,同好入!!!!
冇耐又一次peak, 佢都冇停到, 仲話要大力定細力,
未答完, 就超大力咁頂入, 我仲記得自己嗌到勁高音!
又一次peak! high死左, 簡直腳軟~~
不過成個ml過程佢都顯得唔開心, 提不起精神, 我都冇咩mood><
之後就抖陣, 再做, 又係doggie
真係好最愛doggie style, ^^
做做下最後佢都冇射到, 因為之後仲有野做,
其實做得唔開心, 因為佢提不起勁, 我又冇幫佢含, 佢又冇出
之後先知原來佢一路都想嘔, 又唔同我講
不過我同佢發生左d事, 我都好自責,,
大家睇返我car park個post最後果幾頁就知咩事
呢個應該可能係最後一次同呢個bf一齊ml^^
多多支持吧

雖然暫時單身, 但都唔需要sp^^

第一!!:smile_38:

最愛doggie~:smile_40:
唔好唔開心啦,相信好快會有個好好0既男士響你身邊0架啦

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-22 02:20 PM 發表
第一!!:smile_38:
多謝牙哥!

吓!!最後一次,有點可惜喎

引用:
原帖由 驚雲小子 於 2008-4-22 02:21 PM 發表
最愛doggie~:smile_40:
唔好唔開心啦,相信好快會有個好好0既男士響你身邊0架啦
我會架啦

想開點...唸正面d 喇.....乖乖妹!:smile_39:

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-22 02:23 PM 發表
想開點...唸正面d 喇.....乖乖妹!:smile_39:
知道啦
我有咁乖咩:smile_30:

good post !!support!!!

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2008-4-22 02:25 PM 發表
good post !!support!!!
thank you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆