上一頁下一頁
發新話題

★★hi!<灰哥兒>公開誠徵朋友仔,老友記 + 公開招幕老婆仔 !!!★★

收藏  |  訂閱
162  4.7k

取消高亮

★★hi!<灰哥兒>公開誠徵朋友仔,老友記 + 公開招幕老婆仔 !!!★★

大家好呀 灰哥兒呀 我 !

相信有部份會員都同我傾過計架喇

我比較少朋友呀 生活真係好boring呀 所以喺到想揾下朋友仔 又揾下老友記 

更加要招幕埋女朋友 做我老婆仔

我介紹下自己先 :

我個人比較胆小 但其實如果耐心發現,我內心幾open架
同埋我個人都幾純幾真 好真心好nice屎架 !

不過有樣野要同大家講清楚喇..就係我個人冇乜知識同常識架 所以好多問題問架 有人叫我做問題少年架 希望大家唔好mind呢樣野啦 !

我係80年代既人 今年廿幾喇 ! 當然係男仔啦 ! 住新界東 

我既揾朋友揾老友條件係 :

年紀 : 18-110
性格: 開朗 但當然 可以有唔開心既 因為始終都係人 我自己都成日唔開心啦
    同埋同我啱channel!

至於揾老婆仔條件 :
年紀:18-35
性格: 開朗 玩得 有思想 可以接受到我個人冇一般mk男咁硬朗 因為我比較純善d 不過真係幾用heart幾用感情既人..

都好想試下行街睇戲錫錫既感覺架 ! 唔知會唔會係你呢 ? 我既愛神之箭會否射左去你度呢 ? 

毒撚:smile_15:

哼 !!!!!! 唔準咁講我呀吓 人地咁有心打咁多字識朋友又揾老婆 你咁對我你有冇過份d 你點對得住我 點對得住辛辛苦苦臭大我既媽咪 你喺母親節搞埋d咁既野 !:smile_22:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2009-5-10 03:58 AM 發表 查看引用來源
哼 !!!!!! 唔準咁講我呀吓 人地咁有心打咁多字識朋友又揾老婆 你咁對我你有冇過份d 你點對得住我 點對得住辛辛苦苦臭大我既媽咪 你喺母親節搞埋d咁既野 !:smile_22:
哦...你搵老婆又點
玩網戀,拍散拖

引用:
原帖由 hermesL 於 2009-5-10 04:04 AM 發表 查看引用來源

哦...你搵老婆又點
玩網戀,拍散拖
都想架 想知下係咩一回事 人一世 物一世 乜都要試

http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D1
佢有老婆架啦
佢扮冇,唔好中計:smile_38:

引用:
原帖由 hermesL 於 2009-5-10 04:32 AM 發表 查看引用來源
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9626614&extra=page%3D1
佢有老婆架啦
佢扮冇,唔好中計:smile_38:
呢d冇人會當真掛 ?

笑左.....:smile_30:

引用:
原帖由 marx8762 於 2009-5-10 05:05 AM 發表 查看引用來源
笑左.....:smile_30:
唔準笑人 !!!!!!!!!!

支持灰仔仔:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆