上一頁下一頁
發新話題

無孔乳環

收藏  |  訂閱
111  14.1k

取消高亮

無孔乳環

同人傾開無孔乳環
問到香港邊度地方可以買,一時間也想唔出
性商店可能有代買,但款式未必多,網上見好普通都好貴,而且睇唔到實物
唔知有冇女仔有戴開呢,會唔會係樓上飾物店買到?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 11:41 PM 發表 查看引用來源
同人傾開無孔乳環
性商店可能有代買,但款式未必多,網上見好普通都好貴,而且睇唔到實物
angela
我pm左妳喇

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 11:41 PM 發表 查看引用來源
同人傾開無孔乳環
仲有冇無孔陰唇環?:smile_41:

真係大開眼界:smile_14:

好靚好特別喎. 遲d去美國睇下有冇先.

引用:
同人傾開無孔乳環

http://farm3.static.flickr.com ...
angela, 張相入面果個係唔係你黎架? :smile_40:,
不過我覺得穿住果種靚 d,
我曾經響 d 3仔片度見到, 好正

係咪你對波嚟架,我可以渣下嗎?:smile_13:

回覆 1# 的帖子

支持創作 ...:smile_30:

Angela , 跟了妳一輪 post ,  你在處理性的話題上,  在描述過程落墨不少 , 反面寫自己內心感受 , 只是輕輕數筆提過 .

靈與慾 ,  輕前者 , 重後者 . ,  還是要迎合網友 .

引用:
同人傾開無孔乳環

http://farm3.static.flickr.com ...
正!! 真人示範?!

引用:
原帖由 甜少少 於 2008-10-7 12:07 AM 發表 查看引用來源
支持創作 ...:smile_30:

Angela , 跟了妳一輪 post ,  你在處理性的話題上,  在描述過程落墨不少 , 反面寫自己內心感受 , 只是輕輕數筆提過 .

靈與慾 ,  輕前者 , 重後者 . ,  還是要迎合網友 .
描述過程係呢度習慣,以前我好少咁寫
內心感受我最多三幾句帶過,感覺係要即時先體發到
唔似宜家咁不斷回憶編輯返件事出黎

今個thread唔係創作,只係幫人問香港有冇得賣
如果知的話不妨講出黎啦,灌水post盡量免

多謝pm我提供資料既人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆