上一頁下一頁
發新話題

fds become my sp

收藏  |  訂閱
181  29.6k

取消高亮

fds become my sp

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-7 11:51 AM 發表
so wanna share how u started with them ?
have fun
呢幾個sp係第一份工同事夜晚飲野介紹時識,好多年fds啦好熟,做sp係近幾年既事
第一次做係出於大膽,幾年前一晚放假5個男仔同我照常係間屋飲野睇dvd傾偈,用一些性話題同我開玩笑
其中一個fd知我唔係處女,突然問我有冇想過係一面前做,初以為佢講笑冇答佢
事隔幾個鐘差唔多到12點幾1點,問多次連其他fds都聽到,唔知佢地有冇夾埋
比fd問已經尷尬,何況咁多人係度,其實我都想試既,同佢地講係唔係真
我就入房沖涼第一次展現佢地眼前,果晚佢地好有戒心比平時專心同靜,同兩個fds戴套做左
第朝我地冇提呢件事,可能覺得係傻事啦,到第二次已經係大半年後既事啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:00 AM 發表

呢幾個sp係第一份工同事夜晚飲野介紹時識,好多年fds啦好熟,做sp係近幾年既事
第一次做係出於大膽,幾年前一晚放假5個男仔同我照常係間屋飲野睇dvd傾偈,用一些性話題同我開玩笑
其中一個fd知我唔係處女,突然問我 ...
有沒統計過有几個sp 啊..

引用:
原帖由 pigpigbabe 於 2008-8-16 11:05 AM 發表

我都想知 la......

引用:
原帖由 pigpigbabe 於 2008-8-16 11:05 AM 發表

時時見有3個
有d好少見既fd,keep住既有10個到啦

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:08 AM 發表

時時見有3個
不過有時會吾會時間好難分配到... :smile_13:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:08 AM 發表

時時見有3個
Ok la......

引用:
原帖由 pigpigbabe 於 2008-8-16 11:09 AM 發表

不過有時會吾會時間好難分配到... :smile_13:
唔會既
普通fds約我都唔係時時得閒啦
冇時間表要一個月做幾多次既

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:13 AM 發表

唔會既
乜有份普通同特別 la......:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-16 11:13 AM 發表

唔會既
咁妳都幾一個月做幾多次到呀:smile_47:

HAVENT SEEN U ON MSN   ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆