上一頁下一頁
發新話題

7月20日(六) ,狂歡夜團 地点代定添宝酒吧

收藏  |  訂閱
178  7.4k

取消高亮

7月20日(六) ,狂歡夜團 地点代定添宝酒吧

[按此打開] [隱藏]

日期:7月20日(六) 暂定添宝 狂歡夜團想識多D朋友鍾意大家一起玩開心既果種感覺)

時間: 10:30開始,請準時入場:smile_46:

地點:
CASH酒吧:人间都汇隔离。

优皮士:置地轩逸广场南湖派出所旁边(罗湖一号对面:smile_40:
FACE:炉山酒店首层。注:(FACE要三百五)
添宝:罗湖区阳光酒店斜对面。

團長:    apple

價錢:<入場收¥><男仔AA,女仔免費,預計 RMB300多除少补(港幣加收20%服務費) 飲BLACK LABEL 或芝華士:smile_30::smile_30::smile_30:

人數: 8人成團 上限20人:smile_15:

截止報名日期:20日晚上6時

溫馨提示:smile_38: :
1. 有人想生日多D人一起玩噶,我可以帮手搞,生日果个当天唔洗比团费

2. 如果有朋友哪天有时间想来玩的,可以提前PM小妹,小妹可以幫你們開團兼約女性朋友跟大家玩:smile_38:)
3. 玩完後如果想去骨場訓覺或者轉場去BABY K玩,小妹可以帶路

團友需知:smile_38:
有邊個想來玩既請直接PM我報名啦:smile_38:
有興趣請PM apple0812,留大陸及香港電話,放飛機者永遠黑名單
有興趣請PM apple0812,留大陸及香港電話,放飛機者永遠黑名單

以前噶主場返來噜,想起都興奮:smile_30:

推咗先睇:smile_38:

第一:smile_40:

7月喎有排啦:smile_45:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-5-22 12:39 PM 發表
推咗先睇:smile_38:
无野睇 吹水者:smile_30:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-5-22 12:40 PM 發表
7月喎有排啦:smile_45:
都话吹水噜:smile_34: 我成日见你帮我推 你几时先出来比我地大家见下呀:smile_22:

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-5-22 12:39 PM 發表 查看引用來源
第一:smile_40:
係第二呀:smile_30:

引用:
原帖由 apple0812 於 2009-5-22 12:41 PM 發表 查看引用來源

都话吹水噜:smile_34: 我成日见你帮我推 你几时先出来比我地大家见下呀:smile_22:
見到我驚嚇死妳喎:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-5-22 12:43 PM 發表

見到我驚嚇死妳喎:smile_30::smile_30:
鬼咩,有无甘得人惊呀:smile_30: 其实我都唔知七月二号星期几

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-5-22 12:42 PM 發表

係第二呀:smile_30:
比你拿走左我噶第一:')  睇来你今日好得闲哦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆