上一頁下一頁
發新話題

誠徵 男女朋友 !!!!!!做 我<灰哥仔>個fd啦 你係18-80 歲都入黎啦 去party囉!

收藏  |  訂閱
737  5.8k

取消高亮

誠徵 男女朋友 !!!!!!做 我<灰哥仔>個fd啦 你係18-80 歲都入黎啦 去party囉!

hi~~大家好 我又開post

一定要得為止 !

今次我列埋年紀範圍喇

18 - 80 years old!!

你係男係女都得  因為我唔係想媾女

我係想識男朋友 女朋友..我既定義係 朋友既愛 ! 好互動架 哈哈哈 !

只要你性格係健談 可以聽我傾訴心事 有時要同我玩下d膠野 都可以 做fd架 !!!

第日等我搞返個party先 一齊黎啦

上個月係我生日月... 揾日搞個party 補祝我啦 !!keke!

我性格係 怕醜又自悲 希望大家唔好介意啦 支持我呀 !

祝你成功:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-9-11 09:04 PM 發表 查看引用來源
祝你成功:smile_30: :smile_30:
多謝你 !!!!

唉 生日都喺屋企過..

[quote]原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-11 05:08 AM 發表 查看引用來源

多謝你 !!!!

唉 生日都喺屋企過.. [/quote到:smile_42:

祝 樓 主 『 生 日 快 樂 ! 』 :smile_40:

並 預 祝 您 成 功 開 PARTY ~ 

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-11 09:02 PM 發表
hi~~大家好 我又開post

一定要得為止 !

今次我列埋年紀範圍喇

18 - 80 years old!!

你係男係女都得  因為我唔係想媾女

我係想識男朋友 女朋友..我既定義係 朋友既愛 ! 好互動架 哈哈哈 !

只要你性 ...
Happy Birthday !

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-9-11 09:09 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-11 05:08 AM 發表 查看引用來源

多謝你 !!!!

唉 生日都喺屋企過.. [/quote到:smile_42:
你都好忠實 次次都入黎 多謝你 !

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2008-9-11 09:10 PM 發表 查看引用來源
祝 樓 主 『 生 日 快 樂 ! 』 :smile_40:

並 預 祝 您 成 功 開 PARTY ~ 
多謝你

成功左一定請埋你去 !!!!!!

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-11 09:10 PM 發表 查看引用來源

Happy Birthday !
多謝你 神經刀 !!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-11 09:15 PM 發表 查看引用來源

多謝你

成功左一定請埋你去 !!!!!!
請 我 去 唔 係 咁 好 喎 ~
話 晒 您 攪 生 日 ....:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆