上一頁下一頁
發新話題

盈天使之家~多謝咁多位呀..光榮結業

收藏  |  訂閱
1.5k  32.9k

盈天使之家~多謝咁多位呀..光榮結業

徵男男女女朋友仔....同我傾下譏...只要你正正常常就ok喇...當然要28-36歲既朋友la....等緊你地呀

盈天使之家:

狼羊物語.....係我最錫既大哥

YMC622....YMC哥哥
kinkin709394...kin哥哥(唔知點解我成日叫佢做細佬wor)
viviwawa123...vivi妹妹
Q太朗....QQ媽媽

如果想家入呢個大家庭....請多d入黎傾la....但都要經過我同大哥核實.....haha

仲有一眾好友(太多唔講喇^^)

曾出現過飯腳既朋友(哥哥, 小狼, Jacky仔, kin kin, 聰聰, 阿玉, Lelise, Gas).......希望會越來越多.....大家出黎食飯飯...開心d^^

第一次活動好成功.....同阿哥慶祝生日:唱k(瓊華)......good
第二次活動:21/1(星期三)團年飯~食日本野..好好味呀

第三次活動:11/2(星期三)開年飯~食泰國野....
第四次活動:3/3(星期二)唱k(創興).....我要扮kelly把聲....好耐冇practice喇
第五次活動:25/3(星期三)唱k(旺中)......
第六次活動:17/5(星期日)ocean park + 唱.....因為我生日...haha

所有聚會多數都係哥哥(狼羊物語)負責.......同埋只係內部要請(即係要比較熟)

男朋友條件:
1 大學畢業  (因為我都係大學畢業..我想我個男朋友叻過我)
2 事業有成  (我都努力緊....hehe)
3 唔煙, 酒可以少少既  (我好怕煙味...對身體又唔好)
4 專一, 唔花心  (呢個對我黎講好重要架)
5 最好有車...唔係電單車wor  (因為我鍾意遊車河....可以同我週圍去)  
6 希望係乖乖仔一名la^^  (我都算係乖乖女黎架)

終於可以開新post喇....

到新post呀:smile_22: :smile_38: :smile_40:

過左黎睇下先:smile_04: :smile_04: :smile_04:

hihi~大家好

引用:
原帖由 zab16 於 2009-3-24 10:34 PM 發表 查看引用來源
hihi~大家好
你好呀

引用:
原帖由 YMC622 於 2009-3-24 10:35 PM 發表 查看引用來源

你好呀
剛剛上完堂返嚟, 就見到大家都咁早就上嚟啦~
真是一件好事

halo:smile_40:

引用:
原帖由 zab16 於 2009-3-24 10:39 PM 發表 查看引用來源

剛剛上完堂返嚟, 就見到大家都咁早就上嚟啦~
真是一件好事
學尐乜呀:smile_41:

引用:
原帖由 鼠來運轉 於 2009-3-24 10:40 PM 發表 查看引用來源
halo:smile_40:
鼠兄:smile_38:
好耐無見喇:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆