上一頁下一頁
發新話題

盈天使~徵朋友傾譏..24歲以上..型仔靚女快d入黎la...都想徵男朋友(part 24)

收藏  |  訂閱
744  6.0k

盈天使~徵朋友傾譏..24歲以上..型仔靚女快d入黎la...都想徵男朋友(part 24)

徵男男女女朋友仔....同我傾下譏...只要你正正常常就ok喇...當然要18歲以上la....等緊你地呀

重新開始........

當我唔開心....係朋友們第一時間支持我....

各位朋友....得閒黎陪我傾下譏la....

不過比我遇到個好男仔我當然唔會抗拒la....因為幸福係自己掌握

我真唔係唔係好明.....點解咁多男人咁花心.....唔可以專一d呢....
有女朋友仲識第二個.....一腳踏兩腳唔辛苦咩???
咩叫做鍾意你....但需要佢呀.....

NO SP please

我希望我既男朋友........
1) 大學畢業
2) 專一, 唔講大話
3) 有上進心
4) 事業有成
5) 最好有車....可以車我週圍去...不過冇都唔緊要既
6) 唔煙..唔賭...唔酒就仲好添

hehe....好似要求高左dd...但自問都唔係好差....:smile_13:

第一...:smile_38:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 01:14 AM 發表 查看引用來源
入黎

你好~原來排第3啦~

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 01:14 AM 發表 查看引用來源
叻仔

引用:
原帖由 zab16 於 2008-10-26 01:15 AM 發表 查看引用來源
你好~應該係第二啦~
無所謂

又會咁快既....我走喇...
bye

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-10-26 05:15 PM 發表 查看引用來源
叻仔
我係女黎嫁...

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-10-26 05:16 PM 發表 查看引用來源
又會咁快既....我走喇...
bye
快d返去...小心d呀...

引用:
原帖由 zab16 於 2008-10-26 05:15 PM 發表 查看引用來源
你好~原來排第3啦~
你好呀....你第一次入黎wor

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆