上一頁下一頁
發新話題

電腦節人迫被抽水

收藏  |  訂閱
122  20.8k

引用:
原帖由 lauchunyung 於 2008-12-9 03:38 AM 發表 查看引用來源
我同個女性朋友去電腦節買mon,平時間唔鐘都同她橋下手行,因為人太多了,佢橋我哥面個波勁食晒,食足呀!:smile_30: ,佢又係大家扮傻哥隻.......................但......我同佢..咁耐都冇下文......查實我都覺佢勾引我嫁 ...
督卒:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 lauchunyung 於 2008-12-9 03:38 AM 發表 查看引用來源
我同個女性朋友去電腦節買mon,平時間唔鐘都同她橋下手行,因為人太多了,佢橋我哥面個波勁食晒,食足呀!:smile_30: ,佢又係大家扮傻哥隻.......................但......我同佢..咁耐都冇下文......查實我都覺佢勾引我嫁 ...
唔怪鬼咁多人去啦 ~~~~

個個都唔係買電腦既 ~~~~~:smile_30:

哈哈,所以我冇帶自己條女入去,費事益人!:smile_30:

引用:
原帖由 lauchunyung 於 2008-12-9 04:02 AM 發表 查看引用來源
哈哈,所以我冇帶自己條女入去,費事益人!:smile_30:
咁有冇打算自己入去或者帶人地條女入去:smile_30: :smile_30:

咪帶女性朋友去了啦,:smile_30:

唔出奇啊。。。。多人到咁。。。唔知有無我份呢!~:smile_34:

引用:
原帖由 st173173 於 2008-12-8 11:06 PM 發表 查看引用來源
我多次親眼目睹,女的都無反應,勁!
試舉例說明之

引用:
原帖由 神三 於 2008-12-9 09:58 AM 發表 查看引用來源

試舉例說明之
http://hk.youtube.com/watch?v=wrBK6oEBA40

例如呢段片咁:smile_13:

引用:
原帖由 st173173 於 2008-12-8 11:06 PM 發表 查看引用來源
我多次親眼目睹,女的都無反應,勁!
人迫人......好難話人專登抽水噃:smile_13:

引用:
原帖由 skyline3310 於 2008-12-9 10:46 AM 發表 查看引用來源

http://hk.youtube.com/watch?v=wrBK6oEBA40

例如呢段片咁:smile_13:
這段片又好似狼左d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆