上一頁下一頁
發新話題

同男朋友後樓梯攪野比條傻仔見到

收藏  |  訂閱
138  22.7k

樓主應該係西痕...出呢個post黎博屌

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-12-14 00:39 發表 查看引用來源
係公眾地方做就預左俾人見到架啦
明明你地唔岩在先都可以打人地既

真係正一Cheap精....連爆房既錢都無
可能人地鐘意打野戰呢

真係扣分都要講
屌你老母
咁撚賤都有既你
鬼唔撚望你日日俾條輪流屌:smile_22:

人地又冇罪,出手就點都唔岩!

做乜嘢要撞過去打人喎:smile_13: ....
又唔係你屋企...係公眾地方咁搞法都預左會有人睇到架啦..:smile_42:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-14 01:11 AM 發表 查看引用來源
又唔係你屋企...係公眾地方咁搞法都預左會有人睇到架啦..:smile_42:
真係唔應該打人的:smile_24:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-14 01:11 發表 查看引用來源
算把喇 佢男友唔通喺佢面前唔扮下野咩
chloo_yee你d相越來越正喎
搞到我都暈晒浪:smile_13:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 14/12/2008 01:11 AM 發表 查看引用來源
傻妹 啲人真係痴咗線:smile_30:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-12-14 01:14 AM 發表

真係唔應該打人的:smile_24:
自己已經唔啱仲打人:smile_13:

引用:
原帖由 傻妹CHLOO_YEE 於 2008-12-14 01:16 AM 發表 查看引用來源

自己已經唔啱仲打人:smile_13:
好耐無見你MSN啦:smile_13:

個傻仔應該拍佢片

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆