上一頁下一頁
發新話題

再遇前女友,佢以為人妻嘞.... update on 15/9, A有左。

收藏  |  訂閱
464  301.7k

引用:
原帖由 劉長 於 2008-8-11 00:21 發表
小心天有眼,淫人妻女,有報應呀
x2:smile_35:

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-10 02:46 AM 發表
正當我想拖佢去附近廁所「就地正法」之際,佢老公打俾佢。A嗰刻好驚惶失措,佢推開我行埋一邊傾咗陣。佢收咗線後,我又想捉住佢攬攬鍚錫,但佢話唔好,話唔想做啲對唔住佢老公嘅嘢。
睇佢前前後後既表現,
若然你呢下可以抑壓到團火,
收線後唔搞佢,
只係好瀟灑咁講句sorry,
佢會冇咁大戒心,
isakon就會離得米唔遠喇!

wery well support you
waiting for your next report

引用:
原帖由 chocolate焚化爐 於 2008-8-10 10:16 PM 發表
咁多人離婚就真係多得樓主你呢d人唔小 =]
其實都唔怪得晒樓主。之前我食過個人妻,佢老公真係認真唔掂,個人妻上口又食唔飽,下口就更加食唔飽 ,但係呢個人妻相頭都唔係差,白白淨波大大果隻。遇到D咁既老公,除非自己無條件,如果唔係真係唔偷食就奇囉。。。

你以前冇食過佢咩:smile_41:

:smile_38: :smile_38: 支持你!等你講埋落去!!!

樓主信唔信因果報應

如果真係有 你會點

住家菜別有一番風味~:smile_47: :smile_04:

引用:
原帖由 isakon 於 2008-8-10 08:27 PM 發表

補充返下,响同A一齊嗰半年,一般都係鍚下攬下摷下,最激嗰次都係喺九龍公園逼佢同我打飛機,當時佢成手都係我啲精個無奈樣,依家諗返都扯旗呀!

當日佢話過同我一齊好有罪惡 ...
今早七點幾起咗身,見到A竟然有online(甘鬼早?),我就msn佢問佢一唔一齊食早餐。佢話可以,不過十點要返學校on duty,話響xx火車站等我,於是我就嗱嗱淋揸車入去。

A帶咗我去一個靜靜哋嘅地方食早餐(佢都幾大膽,唔驚撞到同事同學生咩?),我即刻為當晚喺公園「摷」佢嗰件事道歉,佢面紅紅話ok啦唔駛講sorry,之後我哋就講其他嘢嘞!我問佢無襯暑假同老公去旅行咩?佢就面黑黑甘話本來plan咗去歐洲,但佢老公懶懶閒搞到依家去唔成,我心中暗笑,腦中盤算下一步點做…

食到九點幾我哋就去停車場攞車,哈!我尊登泊架車響啲死位,一上車我又攬住佢又咀又摷,佢起初都有小小掙扎,但好快就任我魚肉,重識迎合我添!嗰陣我已經伸手入佢裙裡面,under都拉到佢膝頭嘞!忽然我眼尾見到個人影,原來係個看更巡樓。A嚇咗一跳就推開我,我強行除咗佢條底底收埋入褲袋,當個看更走咗,A即刻話要我俾返條unun佢,我笑笑口話想留返嚟做紀念,佢面都紅曬叫我唔好甘癲,我答話妳今日條裙甘深色無人會知妳真空嫁。之後就車咗佢返學校嘞,最後佢都係無著底底真空入咗學校。

返到公司第一時間走入廁所,聞住A條under嚟打飛機,最後又一大篤精射曬落A條底底度,哈哈!

中午,我send咗個msg俾佢,內容如下:

"見返妳之後,先發覺我重係好鐘意妳!我唔介意妳結咗婚,我只想做妳背後嗰個人。"

重有十幾日先放完暑假,我正部署約佢去泰國近近哋玩返幾日,代佢老公「安慰」下呢個寂寞人妻啦。

多口問句,樓主你結左婚未

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆