上一頁下一頁
發新話題

㊣㊣㊣-返深圳釣咗一件人妻真係好刺激-11月11日更新-㊣㊣㊣

收藏  |  訂閱
193  75.5k

㊣㊣㊣-返深圳釣咗一件人妻真係好刺激-11月11日更新-㊣㊣㊣

最近返深圳識到一個已婚女人,佢個名叫阿彤,本身係良家婦女,仲有一份正當職業。

初初識阿彤個陣,我知道佢有個香港人嘅老公,仲有個十幾歲嘅仔,而且佢今年已經40歲,但係個樣keep得幾好又識得打扮下,望落仲好似27、28歲嘅新婚少婦一樣,而且身材幾fit,就算著得密密實實,都睇得出佢個副腰幼幼 + 波凸凸嘅身材!

當我一見到阿彤呢種冇撈味嘅良家婦女,已經有少少feel,相處一段時間,我亦覺得佢對我並唔抗拒,又加上成日叫雞,叫到個人都麻木哂冇新鮮感,反而好想試下同「人妻」扑嘢嘅滋味。

我終於都係決定take action,而最簡單、直接嘅方法就係......錢!約阿彤食飯 + 行街 + shopping,買衫 + 買鞋 + 送花 + 送金鏈......呢啲基本嘢一定唔少得,個個禮拜仲買一盒盒燕窩帶返深圳俾佢,得閑冇事仲要call下佢 + send個短訊俾佢,做到好照顧佢、關心佢咁樣。

起初阿彤對我仲有少少欲拒還迎,但係我嘅追求 + 利誘攻勢之下,一個幾月左右終於同佢行埋,好快仲上埋床,後來仲趁佢老公喺香港個陣,上去佢屋企扑嘢 + 過夜。

我每次都會好enjoy喺阿彤屋企扑嘢,既有一種住家feel,又有以身犯險去偷食個種刺激同埋快感,以前成日去羅湖村向西村叫雞個種feel,完全係兩回事。

阿彤冇同我講,佢老公係經濟上滿足唔到佢,又或者係生理上滿足唔到佢?既然佢老公係經濟上俾唔到佢嘅嘢,咁就暫時由我嚟俾佢、佢老公係生理上餵唔飽佢,咁就由我攪掂埋佢老婆囉!

不過,當我一個人嘅時候,諗返起我咁樣攪人哋個老婆,所作所為都幾下流賤格,有時仲覺得自己好撚仆街冚家鏟。

更新 #114 第一次同「人妻」扑嘢好好feel......
   #138 第一次同「人妻」慶祝生日......
   #160 第一次同「人妻」去澳門happy遊......

係性版就唔係,係性版以外就係

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-6 09:57 AM 發表 查看引用來源
最近喺深圳識咗個三十幾歲嘅已婚女人,個女人係良家婦女有正當職業,其實我並唔係真係鍾意咗佢,只係想試下「人妻」嘅滋味。

我明知道佢有老公,仲有個十幾歲嘅仔,但係我都 ...
:smile_45: :smile_45: 你知你又做!

試左就算了:smile_47: 小心撞爆

引用:
原帖由 ricky0060 於 2008-10-6 09:58 AM 發表 查看引用來源
係性版就唔係,係性版以外就係
非常同意. 除了你, 她也好不到那裡去.

引用:
原帖由 lazycute 於 2008-10-6 09:59 AM 發表

:smile_45: :smile_45: 你知你又做!
因為「人妻」下面會乾淨啲,可以唔帶套嚟扑嘢,遲下想試埋「打真軍」咁玩。

雙方你情我願。_。

因為「人妻」下面會乾淨啲...............有咩根據:smile_41: :smile_27:

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-6 10:09 AM 發表 查看引用來源

因為「人妻」下面會乾淨啲,可以唔帶套嚟扑嘢,遲下想試埋「打真軍」咁玩。

引用:
原帖由 tony_scorpion 於 2008-10-6 09:57 AM 發表 查看引用來源
最近喺深圳識咗個三十幾歲嘅已婚女人,個女人係良家婦女有正當職業,其實我並唔係真係鍾意咗佢,只係想試下「人妻」嘅滋味。

我明知道佢有老公,仲有個十幾歲嘅仔,但係我都 ...
溝女係正常既:smile_44:用錢就。。。。.:smile_13:睇吓點用啦,例如請佢食飯或者買小小禮物都好正常,妳情我願:smile_38:

:smile_44: :smile_44: 小心比人老公發現呀,隨時有危險

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆