上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.4k

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

大家好, 小弟做o左半年CD-ROM, 一直都想分享下我的故事, o岩o岩考完期中試, 有時間打lu....好長, 希望大家支持啦:smile_13:

其實好多時睇到各位D POSTS, 我都不知幾羨慕:smile_13: , 因為我女朋友係一個超級保守的人(我地中學果陣讀天主教學校,而佢係正宗教徒=_=), 可想而知, 小弟的小弟真係好辛苦 ...最初GF覺得應該結o左婚先做, 最初我真係投曬降...而家過左幾年,好dd啦....

話說我地係會考果陣識, 因為佢太保守, 我地開頭一兩年會鍚會攬. 但我記得有一次攬住佢鍚的時候, 隻手慢慢放係佢個波上面, 即刻比佢話, 當正我係色狼, 不過好在冇報警.

果次之後我知道唔可以強來, 於是改變策略: 溫水煮青蛙. 煮青蛙如果就咁放將佢放係水, 佢覺得熱就會好快彈開(好似我果次揸波咁), 一定要放係水先慢慢加熱, 到佢發現熱果陣已經冇力出來.

從此我攬住佢ge時候會將手放係佢肚上面, 慢慢愈放愈高, 由波邊按摩下, 漸漸變到真係按摩佢對波,有時大力捏大力按摩(唔會整痛佢),有時輕輕力慢慢按,有時又專攻乳頭...由於按摩到佢真係好舒服, 佢都漸漸放.   同埋我幫佢對波波改o左個好得意佢又好中意ge名, 佢好中意我咁叫佢.

開頭只係會o係屋企冇人果陣攪佢, 後來坐巴士都忍唔住, 用衫褸住就服侍下佢...最勇敢果次係o係M記發生: 食食下野佢話凍, 我就用褸褸住佢, 見咁好機會, 又偷襲佢對波啦...係大庭廣眾聽佢喘氣, 聽佢呻吟, 真係好刺激....第二刺激的事係o係佢屋企發生. 我同佢係沙發, 仲有佢家姐係屋企(大波妹一名,想揸佢好耐!佢男朋友真係幸福!)..佢家姐彈緊琴,我又手多多按摩下波波啦...點知佢舒服得滯拎起件衫推高個bra show波波出黎比我睇. 我見到咁吸引, 緊係好似BB咁吮佢啦, 佢忍住細細聲呻吟...其實都幾驚ga,因為佢家姐一另轉個頭就會見到曬, 不過好在d琴聲大過佢d 呻吟聲, 有驚無險

我又點會滿足於波波呢~~有一次係屋企情到濃時,我一手揸波波,另一隻手係佢下面攪佢(褲外).. 攪攪下問佢可唔可以放隻手入去,佢話唔得. 咁我就話隔住底褲喇, 佢話ok. 之後我真係體會到原來攪佢下面佢真係會舒服死~~~

發展到呢一步, 都已經幾年lu, 識佢果陣會考, 而家都已經讀大學. 如果呢度有朋友有呢類超保守的女朋友, 希望呢篇分享可以幫到手啦. 不過要征服呢類女仔真係要好有耐心同好長時間(標題誤導,其實我都未征服到佢), 如果你咁有耐心, 咁你真係好愛佢; 如果你著重性多一點, 咁我勸你都係搵個第個啦, 你冇乜可能係佢身上得到(100%)滿足. 與其搵個60分將佢變成80分, 不如一開始搵個100分啦.

如果你問我, 到呢一刻我滿唔滿足? 我可以答: 唔滿足. 我覺得愛同性係分唔開, 拍o左幾年, 大家都愛大家, 真係冇理由唔可以做. 而且我正值血氣方剛的年紀, 有需要好正常.

我寫呢篇分享的另一個原因, 係想睇下有冇高手指點, 教下我點樣攻破埋最後一座城池. 多多指教!

打o左好耐,希望你地中意呢篇分享啦

你呢個男朋友真係好為佢著想!

引用:
原帖由 543080 於 2008-11-1 01:58 AM 發表 查看引用來源
多謝曬
不過佢唔多為我著想呢......

引用:
原帖由 543080 於 2008-11-1 01:58 AM 發表 查看引用來源
有耐性~~~我欣賞你!!!不過我係頂唔住呢D吸引既....都未試過玩成用曬口都食唔到...所以幫唔到你lu!!!

你正處於做愛的蜜月期。
唔系戀愛蜜月。 哈哈。

好欣賞你咁有耐性
我同你個case差唔多
用o左大半年時間由渣o下都有罪惡感到最後可以口爆
但就係攻極都攻唔下最後一關...

最後o係冇得攪o既情況o下分手:smile_39:

引用:
原帖由 lung_J1986 於 2008-11-1 02:39 AM 發表 查看引用來源

有耐性~~~我欣賞你!!!不過我係頂唔住呢D吸引既....都未試過玩成用曬口都食唔到...所以幫唔到你lu!!!
頂唔住都冇計啦,佢頂得住嘛...

引用:
原帖由 yandaohl 於 2008-11-1 02:51 AM 發表 查看引用來源
你正處於做愛的蜜月期。
唔系戀愛蜜月。 哈哈。
係就好= =

引用:
原帖由 punkysuen 於 2008-11-1 02:55 AM 發表 查看引用來源
好欣賞你咁有耐性
我同你個case差唔多
用o左大半年時間由渣o下都有罪惡感到最後可以口爆
但就係攻極都攻唔下最後一關...

最後o係冇得攪o既情況o下分手:smile_39:
你好我好多....
說來慚愧,我唔單止冇口爆, 手爆都冇:smile_39:

不如師兄分享下點樣叫保守女口爆啦..

你都係留返結咗婚先做喇!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆