有冇人有興趣?

收藏  |  訂閱
10  674

有冇人有興趣?

:smile_42: (星期六)中午出發去CA金X島SN party房玩,即日來回,有冇人有興趣?侮人二佰人仔之後我鮑底 (唔鮑女女):smile_30:
:smile_13: 電我:XXXXXXXXXXXX......留言!

回覆 1# 的帖子

支持!!!...記得影相呀...返嚟記得出報告...

引用:
原帖由 l105105 於 2008-10-23 01:44 AM 發表 查看引用來源
:smile_42: (星期六)中午出發去CA金X島SN party房玩,即日來回,有冇人有興趣?侮人二佰人仔之後我鮑底 (唔鮑女女):smile_30:
:smile_13: 電我:......留言!
死罪:smile_39: :smile_39:

咁o個兩舊水包d乜呢?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 l105105 於 2008-10-23 01:44 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 電我:......留言!
包咩呀:smile_45:車錢來回+房錢+食飯:smile_13:
好底喎:smile_30:

要返工.......

回覆 1# 的帖子

CHING ....SN PARTY 房 ......即係 .......???
( AV 入面D 大集會 ??? )

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-10-23 03:04 PM 發表 查看引用來源

包咩呀:smile_45:車錢來回+房錢+食飯:smile_13:
好底喎:smile_30:
我重想包女小費添!

have fun guys :smile_35:

好扺喎..係咪淨係包KTV

前往最後回覆