上一頁下一頁
發新話題

重口味日本仔 p14,18,19,23,29,35,37,41,50,62,74(被安排的3p)

收藏  |  訂閱
1.2k  310.0k

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-7-6 05:04 PM 發表 查看引用來源

Ching d 表達能力能力真係好過我好多呀! 就係呢隻連靈魂都噴埋出黎既感覺!個腦袋一片空白,身體就只有興奮丶高潮丶興奮

真係開心過啪藥呀。

其實嗰次我好驚,佢反白眼流口水仲要失禁,我幾驚做左殺人兇手。

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-7-6 05:04 PM 發表 查看引用來源

Ching d 表達能力能力真係好過我好多呀! 就係呢隻連靈魂都噴埋出黎既感覺!個腦袋一片空白,身體就只有興奮丶高潮丶興奮

真係開心過啪藥呀。

C姐你好勁...有機會真係要切磋下:smile_o12:

睇到我j硬....支持c姐

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-7-6 05:30 PM 發表 查看引用來源

其實嗰次我好驚,佢反白眼流口水仲要失禁,我幾驚做左殺人兇手。
咁講真係幾危險㗎,要雙方都好了解同信任對方先得,我地都係唔好教人玩呢d野啦,始終有危險性...

不過又再講真,個感覺真係好好好好正囉

引用:
原帖由 elossa 於 2015-7-4 10:29 AM 發表 查看引用來源
快D出文啦~~
除左條褲好耐都未著得返:smile_o03:
小心凍親呀哈哈

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-7-4 10:42 PM 發表 查看引用來源
THX  C 姐。你的玩法雖然唔係我杯茶,我都有追看。THX
多謝支持!

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-7-6 06:33 PM 發表 查看引用來源

咁講真係幾危險㗎,要雙方都好了解同信任對方先得,我地都係唔好教人玩呢d野啦,始終有危險性...

有人問過我點玩,我都唔敢好公開咁答,同埋之後玩都會特別小心。

引用:

真係開心過啪藥呀。

聽過唔同女仔形容佢地既高潮感覺,好似正過男人射精咁。

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-7-6 10:33 發表 查看引用來源

成年人,要自己負責既⋯⋯

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-7-6 10:48 發表 查看引用來源

聽過唔同女仔形容佢地既高潮感覺,好似正過男人射精咁。
願聞其詳?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆