上一頁下一頁
發新話題

京Do湯泉

收藏  |  訂閱
71  18.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-26 15:10 發表 查看引用來源
邊一種驚喜,係咪隧道式驚喜🤤
梗係做大事啦🤫🤫🤫

回覆 21# ho501501 的帖子

真晤真?可以開大?幾錢?

引用:
原帖由 Man1965 於 2023-10-26 17:47 發表 查看引用來源
真晤真?可以開大?幾錢?
水警果時你未試過咩

只係手作仔,入房升空。唔知可以開大,現在去幫趁開大幾銀?

引用:
原帖由 Man1965 於 2023-10-26 18:23 發表 查看引用來源
只係手作仔,入房升空。唔知可以開大,現在去幫趁開大幾銀?

連鐘錢房錢小費兩千樓下啦

引用:
原帖由 balllawpau 於 2023-10-26 13:39 發表 查看引用來源
211, 年紀較大 30+,其他比較後生。
Thanks C hing

尋晚(27/10)羅湖過關,call呢度公司車接送。
尋晚同今朝各鬆腿一次,就喺度過左一晚。離開時,見到一個戴眼鏡嘅鬆腿師,我諗應該係之前師兄講嘅211了。

今朝再去熟悉嘅92場解決,不過冇搵熟人,反而叫客服推薦新人。囡囡個子矮小,樣都合格,但肚皮鬆弛,應該做左阿媽。服務好好有驚喜😍,可能新來想盡快收納客人。

附件

本帖最近評分記錄
  • voking 威望 +5 精品文章 2023-10-28 23:39

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-28 14:04 發表 查看引用來源
尋晚同今朝各鬆腿一次,就喺度過左一晚。離開時,見到一個戴眼鏡嘅鬆腿師,我諗應該係之前師兄講嘅211了。

今朝再去熟悉嘅92場解決,不過冇搵熟人,反而叫客服推薦新人。囡囡個子矮 ...
這間有團購的。

引用:
原帖由 betfootball 於 2023-10-28 20:16 發表 查看引用來源
這間有團購的。
係呀!

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-10-28 14:04 發表 查看引用來源

今朝再去熟悉嘅92場解決,不過冇搵熟人,反而叫客服推薦新人。囡囡個子矮 ...
師兄,請呢個工號係幾號,還有冇其他鬆腿技師推介,謝謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆