上一頁下一頁
發新話題

吊你老母

收藏  |  訂閱
137  17.8k

吊你老母

唔好俾個標題嚇親呀,我唔係要鬧人,而係我呢次真係吊左人地老母呀,件事係咁既

FOC我已經食撚到悶,味諗住換下口味叫返次雞咁囉,入到髮廊,一位眉宇間隱藏唏噓,眼球後面似乎有無盡故事既髮花立即吸引左我視線,我二話不說扯起佢就走,個雞頭截撚住我講鄉下話,我就隨手摸一叠老毛出來掟落地下

時間仲係下晝三點零,先歎茶再上房歎女,條女做野果陣好肉緊攬得我好實,似乎好想搵一個倚靠咁樣,而我寬闊既胸膛厚實既背肌正好俾左充實溫暖既安全感佢,跟住休息食飯行街唱K,佢一路都好似滿懷心事咁,唱完K再上房扑野,玩緊前奏果陣,佢竟然喊左出黎,原來佢有左個幾月,最慘老豆係邊個都唔知,睇黎又係劣質如意袋做既好事,咁我就安慰左佢一陣,但係野一樣係要扑架

唔知係味知道左呢件係大肚婆,扑起來特別刺激,當獸性推至極限我居然不斷大嗌吊你老母,呢個你係邊個?味就係肚入便果個囉,條女都俾我感染到,配合我不斷大嗌"好呀好呀,出力d吊佢老母,佢老母好抵吊架",就咁,一次靈慾與獸性交織而成既性愛又好完滿咁結束

佢同我講話想打左佢,獸性發洩過後我人性又蒲頭,細路仔係無辜架,我話"佛經講過墮胎係要落無量地獄受無量苦架,而牛頓都證實左個蘋果dup到佢個頭同個蘋果熟左無關,城中名人大劉生更加親口指出:唔好再掂到我塊面!!!!"

係我一輪勸說之下,佢似乎有少少回心轉意,但我自問可以幫到佢既唔係咁多,唯有再攞一叠印有紅色毛澤東既花紙塞落佢手袋度,算係我對佢兩母子/女既一點點祝福

回覆 1# 的帖子

人地老母...講到好正咁喎.....:smile_14:

有左米去落仔羅…:smile_45:

回覆 1# 的帖子

大劉生更加親口指出:唔好再掂到我塊面!!!!":smile_34:
咁我同你講"唔好屌人老母"...:smile_30:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-11-30 05:42 PM 發表 查看引用來源
人地老母...講到好正咁喎.....:smile_14:
真係好撚刺激呀

回覆 1# 的帖子

有左個幾月...你仲嚟多穫...

引用:
原帖由 吊燈 於 2008-11-30 05:45 PM 發表

真係好撚刺激呀
[fly]一共俾左幾多錢??[/fly]

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-11-30 05:45 PM 發表 查看引用來源
大劉生更加親口指出:唔好再掂到我塊面!!!!":smile_34:
咁我同你講"唔好屌人老母"...:smile_30:
獸性大發,控制唔到呀

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-11-30 05:46 PM 發表 查看引用來源

一共俾左幾多錢??
兩叠紅底,大約半吋厚

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-11-30 05:46 PM 發表 查看引用來源

一共俾左幾多錢??
唔止一叠印有紅色毛澤東...:smile_14: ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆