上一頁下一頁
發新話題

CA太怡遊 - PART 2完

收藏  |  訂閱
82  6.1k

CA太怡遊 - PART 2完

CA近來真係好紅:smile_13: ,上次去左國際覺得普普通通:smile_45: ,今次因為個FD個FD偷跳叫我帶團,好人少少都帶下,順便發掘下新景點。

本來個FD個FD話想去CP君君:smile_39: ,因為聽朋友講得多話正,唉...以前就係既﹗都想發表下感想,CP君君真係好似街症咁,譚西部又臭串,豬扒多過人:') ,試過係房等超過4個字無人理 ,真係心淡。會話好少少,但係D女都係開始唔掂:smile_39: ,12點上到去一字排開40-50個,入得房既唔到5個:smile_38: ,仲要其中3個係500。CP...我要離開了...:smile_43:

講返正題,上星期六大約6:00到羅湖,去CA條隊長過派米 ,但係感覺多數都似係返屋企,唔係去玩。第2架車先上到成為35,大約9個字到CA都已經7:30,快﹗:smile_40: 咁當然醫肚先啦。行去長安酒店方向再轉國際方向,唔好意思,唔熟唔識街名,行行覆行行,真係一間酒樓都搵唔到 ,真係吊死佢,唔燃係未吊西先餓死呀﹗行到國際個邊有個開左無幾耐既商場問食蕉先點左我地去恒生對面個間毛家飯店 ,三條友已經餓很到唔似人形,第一碟送黎咁就大口大口飯落肚啦,真吊吊吊﹗辣燃到嘔返出黎 。咁點啫,都要食架啦﹗重大任務係後面呀:smile_47: ,無力點得呀﹗2支青島純生加幾碟送一個湯170,只係可以話OK。

出返去已經9:30,拿拿聲打的去太X洋試試個帝王式沐足,的士佬開價20,還15成交:smile_35: ,但係真係幾遠下,而且個的士佬都幾好傾,最後比20無找:smile_15: 。入到去問問咩環境,普通4X一粒鐘倒啦,唔記得啦:smile_41: ﹗帝王就118九十分鐘,打埋同TAKE OFF:smile_47: ,咁就硬帝王啦﹗入去問我地沖唔沖涼,按隻腳都要沖涼,唔燃沖:smile_38: ﹗三條友去到個休息廳,個男部長物體話要等房,唔燃係咁多人呀?:smile_22: 但係有2個可以先上,咁就硬係讓我個2位團友先上啦﹗心諗你地一間房好啦﹗我唔慣同人同房  。咁就大O樂,一等就15分鐘,吹燃到佢爆先免強比一間房我 ﹗入到房又要等,係出面見到D女都係麻麻,舊幾水都無咩要求囉﹗入黎第一個,係...係無要求,但係入黎嗰個真係超出我想像:smile_27: ,SHORT, FAT,仲要頭頂左邊標左條馬尾出黎 ,如果佢要我比舊幾水佢走,我都會比。彈﹗第二個又等左成十分鐘:smile_39: ,入黎,以....以....OK喎:smile_40: 。就你啦﹗佢問我浸唔浸腳...OK...浸﹗藥水10蚊,好啦...唔好煩:smile_34: ﹗出去攞盤水攞左15分鐘,我無怪佢,因為睇佢個樣真係好似担泥咁 ﹗點按腳呀?:smile_41: 教水時問我...要青春式定帝王式,有咩分別呀?:smile_41: 青春式唔除衫98,帝王式除衫118,佢真係問得出口,我都真係唔想答佢,好免強咁話帝王啦:smile_04: ﹗咁就除剩BAR同我按頭、按肩、按背,真係抓痕都無力:smile_42: ,又由佢﹗話上床按腳,我除剩條UNDER,佢都係:smile_46: ,拿拿臨叫佢唔好咁辛苦啦,大家坐埋D傾下計了解下未算囉﹗:smile_47: 係有少少BABY FAT,但係波型靚好手感,21才,話等5萬急用先黎做,之前係寶安做寫字樓。OK...我信:smile_45: ,佢地可以提供特殊服務另加200 ,但係佢話佢每日只做2個,因為頂唔順喎﹗:smile_45: 過完一輸手引有少少硬,打唔打好呢?:smile_41: 年紀大,陣間又出2野未好傷,都係唔好啦﹗:smile_13: 全程係無按過既﹗成為128埋單﹗2個FD見到我條女都眼有淚光:smile_14: ,話點解個天要咁對佢地﹗佢地食扒食得好苦喎:smile_22: ﹗所以話新手即係新手...:smile_30: :smile_30: :smile_30: (其實我好彩啫)

待續 - E東

有一樣先補充,就係搭的士去太X洋時經過一間新開既場幾得,叫奧斯卡:smile_40: ,離太X洋好近,好似話咩都有齊﹗:smile_40: 有C兄做完白老鼠出個報告睇睇﹗:smile_13:

正題,按完就拿拿聲上的士話E東商務酒店:smile_38: ,之前已經打電話去打左房話過夜。的士佬開20,無咩講價,因為知道幾遠下 。係的士上面就各兄弟匯報一下戰況:smile_38: ,原來無機機只得我一人,兩條友仔比兩件豬扒KO左:smile_27: ,佢地既解釋係因為...無野好做﹗:smile_14: ...呢個解釋幾特別。仲有佢地話而且118包埋架麻,唔打未好蝕:smile_39: ,所似話貪小便宜係男人大忌,我個件咁得都無打啦,要識留力架麻:smile_34: ,陣間有好野都食唔晒啦﹗

大約15分鐘到E東,係沙頭酒店隔離。桑拿係酒店隔離叫王失會所(搵到張卡片) 。酒店係有車返王剛的50蚊位,半個鐘一班。

入到去搵返個部長,咁就硬係扮晒熟咁幾時幾時黎過啦:smile_46: ...其實都係打去114問酒店再轉桑拿部問返黎﹗ 間野有三層,三層都有房。但係佢話而家無房要等 ,就招呼我地上去三樓等,上到去都好多巴打等緊:smile_27: ,而且件件都有個美相倍,有件仲好得添:smile_40: ,應該係600。我個FD個FD口水流到落地,真失體﹗:smile_39: 因為三樓太多人無位坐,就返落去地下個房仔坐,叫埋野飲生果係度等﹗ 期間都見到幾個幾得...心諗呢餐飽囉﹗:smile_47:

大約半粒鐘上房,換左個高級D既部長同我地SOSO ,三個入左其中一間房一齊選,個部長好好,話一次過入晒黎比我地選,GOOD ...400一邊500另一邊,所以話隔離飯香,點解樓下睇個D咁正既:smile_41: ,入黎呢班好似.... .... ....差D喎﹗:smile_42: 400就預左啦,500係好D可食用,OK...600去晒邊?:smile_41: 部長:上晒鐘﹗ 我吊...有無咁好賣呀?真係一個都無,最快嗰個都要點半先落鐘,點等呀?:') 咁我地就一人選一個500另加138房錢,如果唔過夜可以免房錢﹗:smile_38:

講下硬件,OK,幾新,有蒸蒸 ,沖涼房夠大,但係真係得個大字,空空如也,咩車底柯、波波球,全部都無:smile_39: 。軟件行456,4、5都係普通一件頭長裙,用顏色分,但係5都有一種係空姐服:smile_40: ,6就係黑色SEE THROUGH:smile_40: 。我選既女女對腳真係好長著空姐服,有成40幾長:smile_40: ,小龍包但PINK,幾靚女,係唔夠白﹗:smile_44: 未除衫就整一Q先,同空姐做係好FEEL D既﹗ 由沙發做到上床,爽死﹗ 之後沖涼,上床就大被同眠,望上天花大鏡,真係好有女友FEEL:smile_13: 。呢度係足鐘120既,我都無叫佢做服務,其實黎黎去去又係個D:smile_42: 。我地係床度講下笑傾下計,都已經足夠:smile_13: 。到回氣後就叫佢吹,真係好落力,袋邊、周邊、深喉,仲周不時望下你,真係引死人:smile_40: 。跟住就緊係反攻,錫LIN、玩腳、摩蟹,最後提搶上馬,力策過終點﹗:smile_35:

沖完涼,大家一齊係床上面煲返口事後煙,真係人生一樂也﹗:smile_46: 電話響,派彩,佢仲話等佢3點放工後上黎同我一齊訓:smile_41: ,我覺得佢係講真既,但係我答佢可有可無,佢最後都係無黎訓﹗:smile_15:

一訓訓到第朝早9點,搵埋個FD食早餐,行出去一睇:smile_14: ,係國道旁邊,除左返去酒店食之後,睇拍都要餓死﹗:smile_27: 酒店自助早餐28位,餐蛋面早餐就20,咁就緊係自助啦﹗都唔係貴,野食就普通啦﹗:smile_45: 不過都坐得幾舒服。

之後去前台買10:20車去王剛,係7人VAN ,之後送到高速收費亭旁邊間店坐一陣等另一架7人VAN送返福田口岸大約7個字成為50。:smile_34:

行程到此完滿結束,多謝收看﹗

註:版主...加返少少分好喎,上次我寫個REPORT狗屎咁長豆令分都無加﹗雖然無相啫,當資訊鈴都加返D掛﹗

push push

欲知後事如何,等等等!:smile_38:

係咪未完架:smile_38: :smile_43:

好笑.........................

推一推先:smile_34:

等你下集...:smile_38: 快D出...:smile_47:

引用:
原帖由 豬光 於 2008-9-9 10:09 PM 發表
CA近來真係好紅:smile_13: ,上次去左國際覺得普普通通:smile_45: ,今次因為個FD個FD偷跳叫我帶團,好人少少都帶下,順便發掘下新景點。

本來個FD個FD話想去CP君君:smile_39: ,因為聽朋友講得多話 ...

行去長安酒店方向再轉國際方向
果條路叫長青北路:smile_13: :smile_13:

寫得好,快D出下集!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆