上一頁下一頁
發新話題

老公的癖好 [請你地入來摷我.....的update]

收藏  |  訂閱
1.1k  594.9k

thanks for sharing

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 07:09 AM 發表 查看引用來源
有佢gum青春就好:smile_13:
呢張相係妳響我心目中既形象  

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 07:27 AM 發表 查看引用來源

lei件唔知收唔收貨!!!

...

頂~
搞到人一大早就硬晒:smile_22::smile_13:

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 09:47 AM 發表 查看引用來源

繼而........咩ji?? 人地件衫都比你撕開左!!

搓搓下人又唔繼續.....

只搞上面唔搞下面, 阿姨會瘨ga!!! :smile_27:

um...um.... 搓到人地底底都濕矖la [yip到阿姨好痕]!!!

你可唔可以幫阿姨 ...
e+ 想  '玩'??? :smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 09:26 AM 發表 查看引用來源

我gum早,自己搭la
咁車有無俾人抽水

Spicy姐姐,下次就同老公著到咁樣出街,
去引D男人啦

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 08:21 AM 發表 查看引用來源

最哀你唔同啊姨一部巴士, 如果唔是你可以行來我後面, 頂啊姨個pat pat
反正巴士楼上冇乜人
去尾排...happy ...ok??

回覆 284# 的帖子

早晨師姐:smile_o12:
真係睇完醒神:smile_47:
咩都起左啊!!

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 07:27 發表 查看引用來源

lei件唔知收唔收貨!!!http://i.discuss.com.hk/d/images/smilies/default/shy.gif

http://i837.photobucket.com/albums/zz296/clona101/Black%20Net/57cc1201-da4e-444e-a307-1d2012bdc1f4_zps67587fc3.jpg
...

引用:
原帖由 MsSpicy 於 2013-11-1 08:21 AM 發表 查看引用來源

最哀你唔同啊姨一部巴士, 如果唔是你可以行來我後面, 頂啊姨個pat pat
我剛剛企緊巴士返公司,如果你係我前面就正羅:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆