上一頁下一頁
發新話題

之前放太夜....

收藏  |  訂閱
186  32.7k

tonight any idea betting ??

引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-12 06:24 PM 發表 查看引用來源
wa

好多人......:smile_39:

我滿左.....

一係咁啦. 有玩足球又對買足球有心得既朋友仔....一齊傾下啦....:smile_41:

我響 第3版開始, 咁你地回一個呢個post講有意思傾計識下我~我就p你地ok?: ...
HOW   O   A U:smile_40:

引用:
原帖由 jamshwong 於 2009-1-12 06:20 PM 發表 查看引用來源
妳個腦係咪有d問題 ??:smile_41:
:smile_45: 真係有d問題...
真的話,, 就太單純.. 天真了:smile_39:

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2009-1-12 06:28 PM 發表 查看引用來源
tonight any idea betting ??
你又有咩心水?

chingokay..我PM左我MSN比你
可以的話ADD我傾計啦

引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-12 06:24 PM 發表 查看引用來源
wa

好多人......:smile_39:

我滿左.....

一係咁啦. 有玩足球又對買足球有心得既朋友仔....一齊傾下啦....:smile_41:

我響 第3版開始, 咁你地回一個呢個post講有意思傾計識下我~我就p你地ok?: ...
你有咩愛隊係成日都買....
或者成日都羸錢架....
得閒一齊出去睇 soccer

有下集没?快D讲啦……

chingokay..我PM左我MSN比你
可以的話ADD我傾計啦

個PM主題係< chingokay..我PM左我MSN比你>

回覆 1# chingokay 的帖子

其實你係做邊行架 ??  :smile_41:
引用:
原帖由 chingokay 於 2009-1-12 05:54 PM 發表
之前放太夜比做保險既男同事同埋上司....
雖然我同佢地唔太熟......但我第一次.......
就果晚比左佢地......好痛呀.........
我ot到12點幾....佢地一個話要睇住我做野.....(上司, 因為我做完要佢check同簽名)
另一個係我呢個job既partner(通常2人一組做, 中型既job會咁, 次次唔同人組成一team)
佢地果晚得我做野......佢地就響上司房玩電腦.....又開到細細聲.......
不過我都聽到成日有d女既聲囉......我又驚又要ot唔走得.....
做做下佢地走出黎大office.....問我做成點....之後就捉住我響地煎........

又口又唔理即刻搞我......痛到我想暈.......
最後佢地好似一人搞左我2,3次....因為好記得佢地做到一次我入面好熱.....
知道佢地射左...... 有成5,6次......痛死我.......
之後我執番d野調整自己.......走囉.......
佢地搞完我就一早走左......

而家諗番......自己唔好.....不過成日又諗起好似好想再有呢d關係.....
又冇男朋友......又怕介意.......其實我都唔差.....有成167cm, 100磅....
朋友屋企人同事都講我其實幾乖女幾可憐個樣好似......
我又唔暴露......有身材都show比男朋友啦.....我都有d野睇嫁.....34c, 24, 33
係瘦d......唉~~~想搵番個有果d感覺既人呀~~~

地產界 Property

原帖由 chingokay 於 2008-12-30 12:24 PM 發表
我發現原來做得呢行......既同行都係...
唔係唱衰自己行~~~
不過.....10個著9個半都係冇手尾~~哩哩啡啡, 駛人唔駛本, 懶到出汁, 抱住比小小錢去消費就用x到人地盡當人地狗渣都不如果種.........
即係食你十幾蚊一碗野都希望整x到你做餐慒之後又扮到冇晒野果隻.....
死啦......我點解會做到咁賤嫁......
對我唔好果d都係客姐.....點解我會潛意識想對番我消費既人身上仲要好似理所當然咁.....
大家同行會唔會咁嫁.......

都係比十幾廿蚊姐.....點解我會做到咁pk要駛人駛到盡好似入到去人地度就好似老馮咁當人地雞都不如.....唉~~~~
大家救救我啦.
:smile_39:

一睇就覺得樓主有問題,多謝樓上的大大錫爆佢:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆