上一頁下一頁
發新話題

第一次同同事玩cam sex,佢以為我只不過係普通網友,估唔到我真係佢個大波妹同事...

收藏  |  訂閱
325  62.4k

office妹妹, 你D post 真係引死人.....

引用:
原帖由 Cowboyhk 於 2008-11-1 12:36 發表 查看引用來源
點解晤再寫?
依家係度出post都係一樣唧

引用:
原帖由 DirtyBabe 於 2008-11-1 16:56 發表 查看引用來源
well~妹妹你今次個帖睇到我個心卜卜跳,唔番黎"插"支旗仔都唔得,hee hee :p
嘩!好耐冇見你係呢度出現喇~
插喇插喇,你都知我最鍾意俾你插入黎架喇~

引用:
原帖由 1515 於 2008-11-1 20:33 發表 查看引用來源
今日我女朋友都講起妳呢個post 叫我返屋企要即睇:smile_30:
小心穿梆呀 妳會唔會守唔住妳斯斯文文既形像架
你女友都幾好喎,會叫你上黎睇第個女仔出既post~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-11-2 01:01 PM 發表 查看引用來源

嘩!好耐冇見你係呢度出現喇~
插喇插喇,你都知我最鍾意俾你插入黎架喇~
你真係上左黎~~~仲以為我又收遲左你個message tim
你收到我個message 未丫

引用:
原帖由 mcngpg3 於 2008-11-1 22:04 發表 查看引用來源
原帖由 fung9258 於 2008-10-31 18:30 發表
支持支持~~係wor妹妹 你之前去pub個post 仲有無下文架

雖然呢個主題, 但地方場境都唔同囉, 真係唔可以寫埋下文? 而且有3男1女, 係3p定係4p, 係bar玩定換個另一 ...
有下文,不過冇4p,只係3p,寫過所以唔再寫喇~
你想睇我3p,去搵返舊post睇喇~

引用:
原帖由 weschan 於 2008-11-2 02:02 發表 查看引用來源
h 會知係你的....信我......下次你可能同h......

唉.....都唔知點解.....睇你d post總係令我好矛盾.....一方面好想睇(我係100%咸濕佬一名,重copy你d相打jj tim)好有畫面0既好故事.......另一方面,覺得個世界唔應該 ...
haha~~咩殺到埋身咁大件事呀:smile_30:
我會保護自己,多謝關心~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-11-2 01:05 PM 發表 查看引用來源

haha~~咩殺到埋身咁大件事呀:smile_30:
我會保護自己,多謝關心~
OFFICE 妹妳...我想同你玩camcam

office妹妹
琴日點過ar??

引用:
原帖由 mahorse 於 2008-11-2 13:03 發表 查看引用來源

你真係上左黎~~~仲以為我又收遲左你個message tim
你收到我個message 未丫
收到喇,覆左你,你收唔到嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆