上一頁下一頁
發新話題

未能素食

收藏  |  訂閱
220  20.4k

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2008-11-25 03:03 AM 發表 查看引用來源

中間比心機睇重露一點。

樓主身材真是一流,上次有張相係船到見到個樣;

加埋一齊係男性動物都要投降:smile_27:
對....樓主都好好人...大飽男會員眼福..如果有更好的樓主可以POST更好..

引用:
原帖由 goldmansex 於 2008-11-25 03:05 AM 發表 查看引用來源
露點 + 見到個樣? where is it?
自己聯想呀.....

引用:
原帖由 star263 於 2008-11-25 03:06 AM 發表 查看引用來源

對....樓主都好好人...大飽男會員眼福..如果有更好的樓主可以POST更好..
樓主已經是我們一眾好色之徒的天使,好過佢我估都幾難...

人又好,有身材,有樣貌,經歷又多,又鐘意分享.....

我想唔到點樣更好了

which thread showed 樣貌?  hm...

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
唔好食肉試下乜野反應!

:smile_04: :smile_04: :smile_04:

好耐矛見妳喇~hi~:smile_38:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-24 11:21 PM 發表 查看引用來源
之前冇心情做,就算fds逗我玩都冇開餐
禁慾左兩三個月以為可以節制多段時間,比自己適應下
終於上禮拜失守再玩返,看來要節制性慾係好困難的事

睇見有女仔同12個男仔已經冇性趣停下來
會覺得自己幾年黎休息過幾段 ...
樓主樣靚身材超正,又正當盛年,係夢寐以求嘅好對象,如果樓主因為多玩d就失去性趣,就真係我地男仔嘅最壞消息嘞。

真係好慘BO!...好彩我唔會過度玩姐!

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 01:46 AM 發表 查看引用來源

好似未同你傾過喎,一傾就傾開餐啦

haha 我地都係姣婆守唔到寡架啦
haha~~直接d好

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-11-25 00:22 發表 查看引用來源

以前都有既,不過慢慢大左,玩得多左
已經忘記時間表啦,雖然就到30歲都仲係咁多人主動逗我,係好難停下來
30歲可以話係另外一個階段, 我自己定下的時間表都以呢個時間作為界線.
我都就黎到期, 都覺得好難停落黎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆