上一頁下一頁
發新話題

復活假期 CA光豬K+DS自由行用心長遍包膠(多相)

收藏  |  訂閱
393  34.2k

復活假期 CA光豬K+DS自由行用心長遍包膠(多相)

響放假之前已經同多位師兄計劃去一次CA光豬k
多得師兄們上網搵料,訂房
吹恆雞下有12個團友,而且絕大部份都未玩過光豬K...什至未去過CA..
一切準備就緒11號出發!!!

當日4點幾羅湖集合就一行12人直上大巴站!!!

唔洗一個鐘車程就上到CA...比DS近
果然係工業重鎮...感覺同DS不一樣

之後就坐的士去今次目的地" SOS "KTV!!
沿途見到唔小酒店,休閒中心,KTV...不過分佈得比較散
坐的士都要行4,5個字感覺好遠
見到間野第一個感覺好似好細間.... (到晚上就知道呢個想法係錯的 )

到達時間介尚早~當然要喂包大佬!!
去左符近間湘菜館吃飯...圍起黎每人唔洗三十蚊...大陸食飯要幾貴丫!?

食包包大約6:30就殺上去KTV
我地一早訂好晒房...順順利利就入房喇
間房都OK...我地12個人加埋女女可以話岩岩好!
未坐定各位就急不及特搵我地訂房果個經理
問下幾時揀女?有冇花街?點樣睇女女方唔方便等等....

又大約7點經理就入黎同我地講開始揀女
我地就第一時間出去大廳...
出到房門口已經見D女女不停沿住樓梯行落黎!!
大多數女女裝扮都係日式服裝咁樣樣
而號碼牌掛響左面就係方便,右面即係唔方便
當時既環境對於我呢個見識咁小既傻仔黎講好震撼
響呢總環境小弟根本無閒情去影相...所以呢個壯觀場片既相欠缺...SORRY
D女女又上又落...我諗保守估計有過百條女...
而且眼見唔小師兄應該係香港人
在花多眼亂,心亂如麻之下...小弟自己都揀左好耐先搵到心水..揀左個翻版吳美珩!

各位師兄都先後揀到女女就開始"正常"玩樂!

過左一陣女女們就各自收到膠袋一個...
初初都唔做咩...原來係袋住女女自己個爸爸!!
過多一段一時間房間就息晒燈光...電視就播住強勁音樂
女女就各自除開上衣騎上各位師兄大脾
呢個時候師兄們先醒覺自己唔係去左Neway!!!
醒覺唔遲,咁當然要驗下身先啦...冇任何格莫之下玩好多..
經過呢段時間各位都玩得放左好多...
有人各自同女女溫馨...有人手搾幾個波...
有時仲會比人圍秋..玩到癲晒..哈哈

之後仲有段時間又息晒燈!!今次女女全身脫晒跳晒舞!!
有好多師兄自己就除埋衫...
音樂就播住"感動天感動地"remix版...
我都好感動唱K有得咁好玩!!
不經不覺玩到12點幾
小弟同條女在佢無心我無意之下都冇上房OR出街
但當然都有幾個師兄帶女出去啦
理單每人人仔$2XX可以接受...
而女女台費二百小弟覺得幾抵玩!!

之後各人兵分三路
有D去上房過夜, 有D去SN, 有D去波推口爆場
小弟跟某師兄帶路就去左"移動"酒店SN
去到都好似幾旺咁...好在之前有打去訂房...到左都有人招呼
睇左幾轉原本揀左個OL look既女女
不過最後見到呢個女女樣子幾特別...就選左今次呢個做主角...
屌西做服務唔多詳述...都係果d野...
最後女女要著住我件衫先肯影相~~呵呵
不過女女500+138房費對於小弟黎講有d貴...畢竟小弟比ds寵壞晒...

第二日星期日就陸續集合
之後就去左長安酒店飲茶
入到去都冇咩人...不過唔熟路都費事四圍搵野食..
總之d野食都唔係太差就得啦!
最後有一d師兄返歸...另外一d就坐白牌車又去...ds...
去ds當然有我呢個ds fans份啦....
四舊水ca去ds應該合理吧?
唔洗兩個鐘就去到目的地!
唔同CA...去到各人熟晒架部...去按摩就去按摩, 去行街既去行街
最後都係去SN食個平平下午茶
初初兩轉我都揀唔岩...正想走就見到個妹妹仔返工!!
好似岩岩訓醒咁...最後就揀左去...
屌西做服務唔多詳述...都係果d野...
女女話自己5月先16歲(唔係掛!!)...又話又係D狼狗呃佢黎做咁樣樣....
不過大陸就係咁撚樣!

玩完都就快8點
之後去食煲仔飯...唔係上次有師兄帶過我去都唔識點去
食完9點見留響DS都冇咩攪...都係搭尾班車返歸了!!

總捨今次玩左兩日兩夜都唔洗二千蚊都OK抵玩!
可能好多人覺得小弟係港燦出城!!不過CA光豬K真係令小弟大開眼界!
多得有師兄一早準備好晒訂房行程等等...今次行程都好順利!
下次希望又可以咁多人又去光豬K!!哇哈哈!!

打字同執相用左小弟唔小心機同時間...唔要求加好多分
不過用心分享希望大家多多支持!:smile_13:

又真係幾多相Wo:smile_04:

多謝師兄報告

支持左先睇!thx:smile_35:

thx report with pics~~~:smile_04: :smile_04:

多謝師兄報告:smile_30:

引用:
原帖由 思朗拿度 於 2009-4-13 05:55 PM 發表 查看引用來源
吹恆雞下有12個團友,而且絕大部份都未玩過光豬K...什至未去過CA..

...
多謝報告!:smile_30:

引用:
原帖由 思朗拿度 於 2009-4-13 05:55 PM 發表 查看引用來源

...
我身為團友當然要支持下先啦!!:smile_38:

師兄, 可唔可以 pm 個 ds 兩舊水場比我?? :smile_40:

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-4-13 06:09 PM 發表 查看引用來源

我身為團友當然要支持下先啦!!:smile_38:
好回味!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆