人妻

收藏  |  訂閱
37  9.8k

:smile_47: :smile_47: 正到晕。。。。。。。

引用:
原帖由 goldgold999 於 2008-11-22 10:23 PM 發表 查看引用來源

我都想試吓,個人妻係你朋友??
佢都係我上網無意中識返嚟!

引用:
原帖由 沐咀興 於 2008-11-22 10:27 PM 發表 查看引用來源
第一次見到得,佢又知你唔係呃佢
無話呃唔呃架喎!大家都成年人無非都係想開心啫!各取所需!
依家都仲有聯絡,只不過佢話佢老公對佢好咗,咁我先無再見佢,話哂都要俾機會人地老公改過架!:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 the_nightmare 於 2008-11-22 11:02 PM 發表 查看引用來源

無話呃唔呃架喎!大家都成年人無非都係想開心啫!各取所需!
依家都仲有聯絡,只不過佢話佢老公對佢好咗,咁我先無再見佢,話哂都要俾機會人地老公改過架!:smile_30::smile_30:
咁佢老公知唔知有你存在?
點解無啦啦對佢好左既:smile_41:

not try before...no such experience

試過........好正:smile_47:

thanks for sharing

引用:
原帖由 goldgold999 於 2008-11-22 10:11 PM 發表 查看引用來源
你地有沒有試過同人妻做過????感覺如何???
我想試吓
支持你去試:smile_34:

引用:
原帖由 櫻花雪 於 2008-11-22 11:10 PM 發表 查看引用來源

咁佢老公知唔知有你存在?
點解無啦啦對佢好左既:smile_41:
佢老公梗係唔知我既存在啦!
都唔係無啦啦。我未見佢之前我已經同佢講兩公婆有啲乜嘢坐低傾啦。
咁佢真係有同佢老公傾過,不過佢老公都無乜點理,直至佢扮到靚一靚去街幾次之後佢老公就開始對佢好咗,或者佢老公做自己個老婆有人追呱。

其實人妻肉體上同其他女人真係無分別,反而我覺得係心理上令到自己覺得個女人更加正。就好似小朋友時代自己有玩具唔玩係都要搶人哋嗰啲嚟玩一樣道理。

大家都話正,咁可唔可以讀得詳細一d

前往最後回覆