上一頁下一頁
發新話題

關於我的性愛問與答(加了照片)

收藏  |  訂閱
760  41.5k

關於我的性愛問與答(加了照片)

為什麼沒有人對我的照片有回應...
是不是因為我的身型不夠美?
:') :') :') :')

之前跟香港男生玩時,
他問我很多性愛的問題,更用錄音筆錄起來
說每一次聽完那段對話腸腸也硬起來,
我嘗試將對話打下來,
唔知道你們覺得如何呢?

由於我們的對話是廣東話,
所以我今次用廣東話了,有錯的話請更正

問: 你的三圍幾多?幾高?
答: 34E-25-34. 最近病病所以瘦了差不多4kg!很慘喲!不過幸好波波沒有瘦.反而腰瘦了!
      波波看起來好似大左一點,算是因病得福!哈哈!
      我大約163-165CM高啦,希望可以再長高0的!

問: 唔好再高啦,呢個高度男人覺得最好攬! 咁你今年幾歲呀?
答: 今年21歲啦!係唔係好老啦?

問: 唔老唔老,仲好後生.咁你幾時破處?
答: 破處是乜野來的?

問: 你真係傻妹妹.破處即係你第一次俾男人條腸插你個妹妹呀,幾時同俾邊個破處?
答: 第一次是17歲啦...給了我的初戀男朋友 他是美國人呀! 其實在16歲時已經開始幫他口交:smile_13:
      所以我都唔知道我的初夜在16還是17歲發生,都說我是笨笨的!

問: 唔駛驚,男人最鍾意女人蠢.咁你同過幾多個男人上床?
答: 我要數一數喲!大約....應該有10個以下吧! 不算很多呀

問: 嘩,衰妹!我都係同幾條女做過,你經驗仲多! 你之前同個美國人,仲有冇同其他國籍男人做愛呀?
答: 試過跟美國...還有德國,日本...最特別的應該是跟印度人...當然還有我最喜歡的香港男生!

問: 唔係呀!印度你都試過! 我好想知道點解你咁鍾意同香港男生做愛呀!
答: 因為香港男生好細心...同幾個香港男生做愛,佢地會確保你好HIGH,好想俾佢地插既時候先插
      試過有一次,俾一個香港男生錫你兩下,他已經硬晒,覺得佢已經好想插啦
      我同佢講"老公,我唔係好濕呀...唔好咁快插住,好唔好?"
     佢好細心同我講"好呀..我地多0的前戲先,妹妹濕晒我先插!"
     當時我真的好開心,覺得他會很顧我的感受呀! 其他國家的男生,可能一早不理我就插了

問: 傻妹,對住你就緊係細心啦! 係呢,平時你鍾意著乜野內衣?
答: 乜野內衣都喜歡著呀!不過最喜歡穿的是"喱士"花的跟T-BACK,
      你看我今天也穿藍色喱士BRA跟t-BACK,你覺得靚唔靚呀!

問: 你著乜都靚,唔著最靚!係喎,你頭先講你好似幾注重前戲,你最鍾意點既前戲?
答: 我好鍾意依偎著男朋友,同佢一邊錫咀咀,一邊俾佢揸我波波,我又一邊摸佢下面.
      我都好喜歡男生啜我對波波,試過有一次做愛...俾人啜我對波波啜了10幾分鍾!:smile_35:
      當時我已經high了,不停的說"呀..我好想要呀..呀...好舒服呀..."
      最近喜歡玩潮吹.....

問: 你講到我都開始硬! 咁你最鍾意邊種做愛既姿態呀?
答: 我最鍾意狗仔式 ,我彎起身子,老公從後面插我....pat pat都紅了!而且老公可以摸我波波!
     覺得狗仔式插得最入,好舒服!

問: 你真係白裡透紅,上次啜你pat pat兩下都紅晒!不過你真係白得好靚,笑得好甜!仲有呀,你個西係一線西,又窄!上次插你既時候,要當你處女咁插!
      個個男人都想插你!咁你做愛既時候有冇最鍾意做既part?

答: 你咁讚人既 我最鍾意...幫老公含腸腸...如果個次做愛沒有含腸,我就會覺得好像少了什麼東西般,會有一點不開心的感覺!
      我喜歡先含腸幾10秒,之後就開始錫腸腸的側邊,這時候腸腸應該會掂到我的臉臉... 通常男人見到都會覺得好high的!

問:你含能既功夫真係一流,你快d幫我含下!我頂唔順啦! 不如你都講下,你覺得做愛時講邊幾句說話會令男人最high?
答: 我覺得...呻吟會令男人最high! 不過就唔可以是假呻吟啦! 我會講"老公...下面濕濕啦..幫我睇下..."
      亦試過叫一些"Moon Moon 是淫娃啦...快d插我呀....呀..."呢0的,不過每一個男生都不同啦,所以很難定下的...

問: Moon Moon.我都硬晒..不如你表演下你既含能功夫,好唔好呀?
答: 你好衰既

附上藍色喱士BRA照片一張

你們覺得怎樣?

給Moon Moon 一點回應啦!!!

哈哈.呢D文章唔錯阿.有時睇到都心動:smile_30:

引用:
原帖由 yulindest 於 2009-4-13 12:16 PM 發表 查看引用來源
哈哈.呢D文章唔錯阿.有時睇到都心動:smile_30:
真的嗎?
謝謝你喲!

引用:
原帖由 moonflower_013 於 2009-4-13 07:44 PM 發表 查看引用來源

真的嗎?
謝謝你喲!
不用謝呢.沒反應也不是男人啦.哈哈

引用:
原帖由 yulindest 於 2009-4-13 12:49 PM 發表 查看引用來源

不用謝呢.沒反應也不是男人啦.哈哈
真的嗎?
我好開心喲!

樓主~妳這篇對話十分精彩和引人入性啊!!
還想問妳是否香港人呢?:smile_13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-4-13 12:52 PM 發表 查看引用來源
樓主~妳這篇對話十分精彩和引人入性啊!!
還想問妳是否香港人呢?:smile_13:
我媽媽是台灣人,爸爸是香港人
所以一般的廣東話我是okay的!
太地道的我就不懂了!

good post , try the best at next post...........

引用:
原帖由 SUPERKILLER 於 2009-4-13 01:04 PM 發表 查看引用來源
good post , try the best at next post...........
謝謝SUPERKILLER,
我會加油的!

D對話已經令人心思思:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆