是愛還是 ?

收藏  |  訂閱
11  811

是愛還是 ?

比左第1次bf後, 每次佢要求都會配合, 佢會先啜及模我胸一餐後再插手指入我下面, 然後放條野入我口, 推我個頭一陣, 之後就插入我下面, 4-5個姿態後就射入口到。  定期每星期1-2次左右 ~
其實初時見到佢下面我真係好驚, 佢捉住我手去模同望我先接受到, 至於放入口都係佢一次叫我模佢果度, 模模下佢話谷住要射好辛苦, 教我射入口吐反出黎, 果次之後又接受左啦。  其實係咪男仔好愛女仔先會想我似我情況一樣 ?   我未試過同其他人做, 係我太就佢定係根本就好平常 ???

似av多d喎~:smile_45:
我覺得射入你個口都要問下你,同唔同意先得架
有d人可能接受唔到呢:smile_39:
接受咁做,同問左你先做係兩樣野
我覺得你可以咁做,但係要尊重囉~:smile_45:
我睇唔出你男友有尊重你,唔好話愛啦~:smile_27:

引用:
原帖由 fitlady 於 2009-4-10 11:47 發表
比左第1次bf後, 每次佢要求都會配合, 佢會先啜及模我胸一餐後再插手指入我下面, 然後放條野入我口, 推我個頭一陣, 之後就插入我下面, 4-5個姿態後就射入口到。  定期每星期1-2次左右 ~
其實初時見到佢下面我真係好驚 ...
佢根本一d都唔愛你 ...

引用:
原帖由 QQ媽咪 於 2009-4-10 01:14 PM 發表 查看引用來源
似av多d喎~:smile_45:
我覺得射入你個口都要問下你,同唔同意先得架
有d人可能接受唔到呢:smile_39:
接受咁做,同問左你先做係兩樣野
我覺得你可以咁做,但係要尊重囉~:smile_45:
我睇唔出你男友有尊重你,唔好話 ...
佢有問可唔可以內射, 但我話唔得, 佢就問可唔可以射入口, 我話ok

引用:
原帖由 QQ媽咪 於 2009-4-10 01:14 PM 發表 查看引用來源似av多d喎~:smile_45: 我覺得射入你個口都要問下你,同唔同意先得架有d人可能接受唔到呢:smile_39: 接受咁做,同問左你先做係兩樣野我覺得你可以咁做,但係要尊重囉~:smile_45: 我睇唔出你男友有尊重你,唔好話 ...
agree:smile_38::smile_38:

don't be a sex slave of him:smile_39:

引用:
原帖由 fitlady 於 2009-4-10 03:23 PM 發表 查看引用來源

佢有問可唔可以內射, 但我話唔得, 佢就問可唔可以射入口, 我話ok
佢有問過你,你話可以
但係我都睇唔出佢係有尊重你
因為你唔比佢內射,佢先問你可唔可以射係口
咁你地有冇用套?
點解唔可以射係個套度
點解次次都要射係口呢?
你有冇諗過依d問題呢?

引用:
原帖由 QQ媽咪 於 2009-4-10 07:30 PM 發表 查看引用來源

佢有問過你,你話可以
但係我都睇唔出佢係有尊重你
因為你唔比佢內射,佢先問你可唔可以射係口
咁你地有冇用套?
點解唔可以射係個套度
點解次次都要射係口呢?
你有冇諗過依d問題呢?
無用套 ~   佢試過用1次, 好辛苦, 之後無用, 我無要求佢用 !

引用:
原帖由 fitlady 於 2009-4-10 08:39 PM 發表 查看引用來源
無用套 ~   佢試過用1次, 好辛苦, 之後無用, 我無要求佢用 !
1.我唔會射入佢女友個口 我唔係唔想
      我愛佢所以唔捨得
      2.我愛我女友更加唔會唔用套 有咗點算

我問妳如果有咗點算 受苦係妳定佢
佢咁自私我真係唔知妳男友有幾愛妳

我覺得你男友完全唔愛你囉,淨係當你小西工具.

前往最後回覆