有幾個性問題/請入黎幫幫手!!!

收藏  |  訂閱
5  591

有幾個性問題/請入黎幫幫手!!!

A:::精子 遇到 空氣 幾耐度會死...??!!

B:::如果精子 射係 陰部出面 ..即係 應該射係 陰唇 附近  會否受精.???!!

C:::如果 冇將精子射係體內..而食左 事後丸  有冇事...??!!!

D::: 我今日射左D精係  女朋友既  陰唇附近 ... 會否受精..??!!

E::: 點分 內唇 同 外唇 嫁..?

唔該甘多位 解答下>_<!!!!!

A.精子遇空氣約1小時開始失去活動能力
   但進入咗陰道可生存72小時
B.機會率問題  冇得答
C.冇影響 你可以買個保險照食
   但事後丸本身食得多有副作用
D.又係機會率問題  冇得答
E.外陰唇就咁睇到  內陰唇要用手打開先睇到

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-4-9 09:35 AM 發表 查看引用來源

A.精子遇空氣約1小時開始失去活動能力
   但進入咗陰道可生存72小時
B.機會率問題  冇得答
C.冇影響 你可以買個保險照食
   但事後丸本身食得多有副作用
D.又係機會率問題  冇得答
E.外陰 ...
甘我想問.如果 射係  外唇 機會率 多唔多.

內唇 機會率 又多唔多?

引用:
原帖由 jacky0322 於 2009-4-9 12:32 PM 發表 查看引用來源
甘我想問.如果 射係  外唇 機會率 多唔多.
內唇 機會率 又多唔多?
機會率真係好難講
      等如問你有冇機會中六合彩頭獎
      只要有買就有機會中 就算1%都係有機會
       祝你好運!

引用:
原帖由 yoyotwo 於 2009-4-9 01:41 PM 發表 查看引用來源

機會率真係好難講
      等如問你有冇機會中六合彩頭獎
      只要有買就有機會中 就算1%都係有機會
       祝你好運!
明白..thx

A....一陣會死
b....有機會
c.....好難講
d.....有機會
e.....5知...........其實5洗分...做到野就得

前往最後回覆