47 12345
上一頁下一頁
發新話題

我短暫的SP經歷:(小第係新手,唔係100% sex的,可能會悶D,請見諒)

收藏  |  訂閱
46  6.5k

我短暫的SP經歷:(小第係新手,唔係100% sex的,可能會悶D,請見諒)

呢個故仔發生係幾年前,當時我仲未結婚,而GF(即係而家既老婆)剛巧返左大陸工幹四個月,呢段時間得我自己一個係香港,點都會有D身痕,話哂我同我GF都係埋一齊成5年。於是我學人玩下討論區,好好彩咁識到一個20歲既學生妹(我就叫佢做L妹妹),我地係討論區傾得好投契,我地都係鐘意戶外活動,而L妹妹更加係學左好耐功夫。傾左一輪,佢真係肯出黎!當時我都嚇左一跳。
我地約左係九龍塘等,等左一陣,終於見到真人,一D都講唔上索,講真仲有小小扒,但係真係似學生,無添加先,都係一種好處黎既.
我當時好怕醜咁問:你係L妹妹?佢點點頭話係~之後我地一齊走出地鐵站。其實我都係第一次去時鍾酒店,所以一路行我都同L妹妹十指緊扣,而L妹妹都無抗拒。
入到房,第一個感覺就係"好凍!"L妹妹話佢想先自己沖涼,我就訓係床上等佢,(我出黎前已先沖涼)
開波啦,L妹妹話想熄燈做,我就熄晒D燈,雖然唔係好慣,但係點都要就下人地。我地一路kiss一路幫對方除衫。L妹妹唔算肥,但係就屬於大骨架個type,同埋可能學開功夫既關係,L妹妹D肉都幾firm,
都好,我幾like(反而弱不禁風個類我就唔太鐘意)。同埋L妹妹兩粒linlin好特別,好細無乳暈,而且唔係點敏感,所以錫左一陣linlinL妹妹就叫我落去啦...我發現佢最敏感既地方原來係肚臍,我又錫又恬,搞到L妹妹係咁叫!但係錫左一陣佢就推開我,我就繼續向L妹妹個妹妹進發,好小毛,雖然唔係一線鮑,但係我都乃得好起勁,雙手托住佢兩個好firmpatpat一路錫同吸。但係到我起身想L妹妹幫我含,但原來L妹妹係唔鐘意食腸,就連佢BF都無,所以佢淨係幫我用手chok同埋一路錫我全身,之後帶套準備插插啦,男上女下。可能我一向同GF做都唔用套同埋對住陌生人既關係,插左10分鐘左右竟然軟左~我問L妹妹...可唔可以除左個套,佢話:你唔會內射嘛?我話一定唔會,之後我地就開始打真軍啦!真係好feel D,女上,狗仔L妹妹都幾enjoy.
都一路有叫,但係唔係嗌到拆樓個隻,最後射係佢身上完事.
之後我地都有keep住聯絡,試過得登入荃灣找L妹妹一齊食糖水(個時我仲係住北角),,又同佢一齊去海灘游水晒太陽,仲記得個時我地一齊去"gup"其他女仔,解開佢件bikini上截同佢搽太陽油,又試經過同佢拖住手逛濕地公園,又試經過同佢玩足全日"海陸空"sports day(游水,羽毛球,行山睇日落.),當地期間我地都有做,但係奇怪地佢竟然話唔仲意係酒店做,鐘意去我屋企!好在我屋企人當時有間屋準備租出去,咁個度就成為我地既"行宮"。仲記得我地有一次做做下既時候,佢BF打長途電話返黎,我即刻郁都唔敢郁,又唔敢出聲。而家諗返都好好笑。總言之呢段時光我到而家仲好回味
我都問過L妹妹:點解你會想徵SP?當時佢話:因為想試下lor,呢次係佢第一次識SP,亦同我講希望係最後一次。
但係快樂既日子點都係經過得快D,隨住佢開始返internship,同埋我GF返黎,我地既關係就慢慢結束。
前幾日,我諗住清下我個MSN contact list,當我想deleteD我好耐都無傾偈既人時後,忽然見到L妹妹online,我好好奇咁同佢sayhi..開頭佢都唔記得我係邊個,但好快就記得翻,之後我鐘於知道點解呢段時間L妹妹失左蹤:原來佢去左做差人,係學堂操左三個月~!我當時個心即時一沉,連我都唔知點解,真係有D痛心既感覺。可能係我以前都曾經做呢一行,睇到好多警察世界入面既黑暗野:好多所謂師姐都不自覺地沾染晒差人既惡習:食煙隊酒講粗口,飛左一直等佢地既BF走去埋堆溝師兄,當時我諗:L妹妹已經唔係我以前認識開朗好動既學生妹妹,而係慢慢變成一個差婆。佢同我講:佢唔會咁容易改變,叫我放心,仲話講笑同我講話唔會無左一個純情小妹妹。
無耐佢話要早D訓,第二日要返入學堂,之後就offline左。
究竟我係唔係唔應該完全斷絕同L妹妹既聯絡?呢分鐘我真係好迷網。
同埋我都知呢個post講性愛既部份唔係好多,如果唔啱各位口味的話,請唔好插得咁大力。

引用:
原帖由 micmic1980204 於 2009-3-23 14:53 發表 查看引用來源
呢個故仔發生係幾年前,當時我仲未結婚,而GF(即係而家既老婆)剛巧返左大陸工幹四個月,呢段時間得我自己一個係香港,點都會有D身痕,話哂我同我GF都係埋一齊成5年。於是我學人玩下討論區,好好彩咁識到一個20歲既 ...
霸頭位!

keep 唔 keep住冇所謂....當係一段美好回憶!

大隻D D 字得唔得...唔該

見你甘比心機.
都支持下你先.

引用:
原帖由 micmic1980204 於 23-3-2009 14:53 發表 查看引用來源
呢個故仔發生係幾年前,當時我仲未結婚,而GF(即係而家既老婆)剛巧返左大陸工幹四個月,呢段時間得我自己一個係香港,點都會有D身痕,話哂我同我GF都係埋一齊成5年。於是我學人玩下討論區,好好彩咁識到一個20歲既 ...
你有老婆架啦 :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-23 03:07 PM 發表 查看引用來源

有老婆係咪唔係咁好....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-23 03:07 PM 發表 查看引用來源

我都知
可能忘記一個人對我黎講係難D...:smile_39:

引用:
原帖由 kkngan 於 2009-3-23 02:55 PM 發表 查看引用來源

霸頭位!

keep 唔 keep住冇所謂....當係一段美好回憶!
多謝支持~

引用:
原帖由 lostergundam 於 2009-3-23 02:57 PM 發表 查看引用來源
大隻D D 字得唔得...唔該
改大左啦

好多人响未婚前或年輕時都有過放縱或出軋嘅行為,甚至現有老婆或女友都大有人在啦,至緊要唔好穿就得,同埋唔好投入感情就好啲,但係好多人都會响呢啲期間迷失咗方向,所以過去咗嘅都唔好花精神去諗番呢啲事,珍惜眼前人呀。

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆