上一頁下一頁
發新話題

澳門偷跳實錄2-辦公室篇

收藏  |  訂閱
78  12.4k

澳門偷跳實錄2-辦公室篇

澳門偷跳實錄1
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=9002983

上回講到第一次同女主角Terry係酒店間小戰,今次就講下較為特別既一次。

自從第一次之後,我地都搞過兩次,仲要次次用公數坐船來回,不知幾爽。有一次我同佢係網上傾計,提議不如玩顏射,佢竟然回覆我「呢d野唔好講出口,做就可以啦」,了解到Terry都係懂得享受之人,你夠膽咁答我,我梗係唔同你玩顏射咁簡單啦。

一個星期之後,又因為公事,佢要過黎香港,今次我預先準備好,包括紅酒兩支、酒杯兩隻、手扣一隻、condom三個。今晚我plan好晒,要係office制服佢。

佢下午到香港,check埋文件,開一陣會,好快就收工。作為project負責人既我,梗係有責任要款待友好既主辨單位,我先同佢去食個dinner先,食到中段,我就同佢講我漏左條匙係office要返去攞,點知佢答我話今晚要返澳門,暗示我唔好返去office,快d開房啦。哈哈,佢趕住返去我一早知,一切都係我盤算之中。我就同佢講office九點會封大門,有出無入,唔返唔得呀,一齊返到去攞左條匙先決定去邊啦。佢都無得反抗,食完飯八點未到我地就回程返office。

返到office,果然無估錯,一條友都無。入到我間房,Terry見到我間房夜色,佢好自然就坐左係我個位。當時我間房個景真係唔錯,大玻璃,超級開揚,附近又無乜樓,對面樓d人單憑肉眼唔使旨意見到我做乜。條匙一早擺左係我張台,扮晒野唔小心留低,我就同佢講而家都8:30囉,不如係到飲下野,聽下歌等到船先走啦。我開埋music,攞出一早預備好既紅酒,佢好好奇點解我office會有酒,我仲呃佢平日見客,客人有時想飲,預備定好d。跟住我地聽住悠和既音樂,坐埋一齊望住窗外既風景。有時佢就搞下我…..台面d野,又問呢問路,係佢問呢問路之際,我好鬼祟lock左道門,比人估到好過比人見到。

飲多幾杯,Terry坐左上我大脾,坐得上大脾,手多多就必然。摸左兩下,我地打左個大車輪,一面打一面攝隻手入去掃佢背,佢著左一套連身裙,好易進攻,不消一分鐘我已經解開個bra扣,慢慢玩下個小山丘。一面玩小山丘,一面錫下佢條頸,轉手我擔攻下面,隔住條底摸佢,今次佢著左一條好似絲質既底褲,隔住條底都feel到佢好濕,我再摸下佢,原來佢都有備而戰,條底側面兩面有個結,預左比我解拆。我當然好樂意做拆禮物呢個角色,我咦一聲,就順手解左個結,無阻隔接觸佢最私人既部位,已經濕到透晒。正想令佢一絲不掛,佢叫我鎖門先,傻女,我一早安排定,呢d咁basic點會漏呢。我一手拉高佢件衫,成個裸女就呈現係我office。

我叫佢背住我坐低,等我好好錫下佢,我抱實佢錫佢條頸同背脊,雙手從後玩弄佢個小波波,Terry開始呻吟,好enjoy,我就襯呢個時侯,將一早收起既手扣偷偷攞出黎,將佢雙手扣起,佢好驚訝點會有呢d野,哈哈,小姐,作為project i/c,無planning、無遠見、無組織能力點搵食呀。我同佢講你而家都唔走得去邊,聽聽話話,而家先同我吹,一講完我自己拉開拉練,佢笑笑口跪低,又笑笑口幫我含,我望佢,佢又望住我,眼神何奇淫賤。被人扣住雙手,其實會吹得特別辛苦,不過我見佢吹得好enjoy,唔stop佢,之前我都試過口爆佢,今次我要佢吞埋。吹左十分鐘到,我爆左,佢申條脷示意要紙巾,但係我話係出面先有,你吞左佢算啦。佢笑笑口望住我台上盒紙巾,刻意係我面前吞左。爽呀,因為我知佢未試過吞。其實我問過好多女伴,佢地都話我d精無味,絕對無問題,所以先叫佢吞下,佢事後都話得無乜味,就當教育下佢啦,出黎搵食識多幾招,有百害而無一利,哈哈!!

佢吞完就笑住話我,話我古惑。跟住又跪係到,佢話佢都未有得食,要吹返硬我。我好快就回左氣,兩三分鐘就硬晒,跟手抱起佢坐上我張台,拉開兩隻腳,瀨返佢幾野先,由於佢雙手郁唔到,睇佢個表情好辛苦,我都無謂令人咁慘啦,係瀨既同時,我已經係台底攞出condom,準備上馬,企起身,一棍直入,佢直情大叫出黎。我好用力去插佢,佢就勉強將雙手撐住張台平衡,經過不斷既活塞動作,台面既紙張文具都震到亂晒。佢忍住細細聲叫,怕出面有人。最後我見佢拗晒腰,表情好肉緊,應該係衝刺既時候,我再加快步伐,佢忍唔住叫左出黎,我亦都到頂將成億子孫過晒比佢。佢灘左係我身上,我就攬住佢抖下氣。

我由頭到尾都無除衫,成身汗,忍唔住都除晒散下汗,當然亦幫佢解個手扣等佢好好休息啦。做完都仲好早,九點半,佢坐上我大脾休息,當然亦大讚我有咁既安排啦,每一個環節都有安排,誠意可嘉。佢以為我今次會顏射佢,我就係知佢會咁諗,先唔玩,唔係邊有驚喜呀。係office玩有個好處,有野戰feel之餘又安全,唔似去公園海灘,真係有個人經過都唔知點算。

射左兩轉,聽住d歌,望住個天,繼續飲抖左氣既紅酒,正!!抖左一陣,望望個鐘,都仲好早,佢訂左11點幾船飛,佢問我仲有時間有咩好做,我講笑就話做多次未夠鐘囉,點知佢challenge我射左兩次仲起唔起到。哼,challenge我長短粗幼我都仲無話可說,challenge我次數,唔識死呀。我就話唔試點知呢?Terry含住一口紅酒,就車落黎,將d紅酒過比我,好彩之前佢都飲左成杯漱過下口,唔係我真係食返自己d精。今次大家都好快入左狀態,我帶左佢埋窗口位,企起身從後入,佢就用雙手頂住隻窗,我望住窗外一望無際既景,係窗既倒影又可以見到佢個樣,真係好爽。由於我都射左兩次,耐力強左好多。我時快時慢時深時淺,過左唔知幾耐,佢就高潮啦,我就插住停一停,比佢抖下先,抖夠我再插。佢d呻吟聲我都仲好記得,「呀呀呀…唔得啦…我頂唔住啦…成個人軟晒啦…呀….唔好呀……快d快d」,有時女人真係好難明,係“唔好”定係“快d”??作為一個男人,係咁無寧兩可之下,點都要做決定,梗係唔好唔好,加快d添啦。插多一陣我到啦,拉出雄壯既小兄弟,叫佢跪低,補返條顏射Q先。射晒落佢右眼到,佢用紙巾抹完個樣好搞笑,因為右眼個妝甩左,我就叫佢著好衫去washroom整理下。

3Q之後,我就送佢去碼頭,臨別前我仲攬一攬佢,抽佢一下水,大家高高興興回家去。

你個sp真係食到好飽喎

引用:
原帖由 菲立斯 於 16-3-2009 15:37 發表 查看引用來源
澳門偷跳實錄1
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9002983

上回講到第一次同女主角Terry係酒店間小戰,今次就講下較為特別既一次。

自從第一次之後,我地都搞過兩次,仲要次次用公數坐船來回,不 ...
好開心:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 timtim861 於 2009-3-16 04:10 PM 發表 查看引用來源
你個sp真係食到好飽喎
如果無計餵飽個sp,不如返去食自己條女啦.......

都唔只佢飽,我都好飽

好多wor 3Q咁短時間~

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 04:24 PM 發表 查看引用來源

好開心:smile_40::smile_40:
好似你d經歷開心d bor

引用:
原帖由 菲立斯 於 16-3-2009 16:31 發表 查看引用來源

好似你d經歷開心d bor
我個經歷就係俾人當SP咁睇 :smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 04:35 PM 發表 查看引用來源

我個經歷就係俾人當SP咁睇 :smile_45::smile_45:
比sp當sp睇無問題架,但係比bf當sp就大件事囉

引用:
原帖由 菲立斯 於 16-3-2009 16:39 發表 查看引用來源

比sp當sp睇無問題架,但係比bf當sp就大件事囉
:smile_30::smile_30::smile_30: 唔想講舊事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆