43 12345
上一頁下一頁
發新話題

SP的定義

收藏  |  訂閱
42  2.8k

SP的定義

本人最近識左個女仔。人品幾好架!
當然,最令我接受個point,當然系可以做咩咩啦
但系,大家的關系應該只系叫做SP掛
但我好想知道,SP的定義會去到邊度?
兩個因性而開始的關系,最終會變成點?
有無人經過呢個階段,最後點樣?
P.S.  -已有女?男友或者已婚而找到SP的請解答下我
thanks

其實你自己知唔知sp既意思?
sp既意思係你同另一個人只係有性既關係
同做得sp,多數預左唔會有結果
所以你同依個人其實好聽d可以話係朋友,衰d講只係會為性先見對方既"對手"
當然,發生左關係之後一齊唔係冇可能
不過做得sp,一開始一定會問清楚對方既野
例如對方有冇男朋友/女朋友,平時佢會點搵你
不過可以同你講,當你愛上你個sp既時候
你已經break the rules了...
好多時,當另一個知道你動左真情既話
就會同你停止依個關係
好多人搵sp既原因就係唔想上身
所以如果佢感覺到你想有進一步既關係
好多人都會即刻停止依種關係~
除非你個sp係冇另一半,同佢都同意同你成為lover
唔係既話,大半數都會分開收場~

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-16 09:48 AM 發表 查看引用來源
其實你自己知唔知sp既意思?
sp既意思係你同另一個人只係有性既關係
同做得sp,多數預左唔會有結果
所以你同依個人其實好聽d可以話係朋友,衰d講只係會為性先見對方既"對手"
當然,發生左關係之後一齊唔係冇可能
不 ...
好多人都會即刻停止依種關係
......呢個往往係呢個遊戲最危險既一個地方:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 16-3-2009 11:14 發表 查看引用來源

好多人都會即刻停止依種關係......呢個往往係呢個遊戲最危險既一個地方:smile_39:
:smile_39:
玩還玩 不能夠動真情 :smile_34::smile_34:

回覆 4# 的帖子

i agree with you

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-16 11:14 AM 發表 查看引用來源

好多人都會即刻停止依種關係......呢個往往係呢個遊戲最危險既一個地方:smile_39: :smile_39:  
明啦..thanks:smile_15:

引用:
原帖由 亂交G宴 於 2009-3-16 11:14 發表 查看引用來源

好多人都會即刻停止依種關係......呢個往往係呢個遊戲最危險既一個地方:smile_39: :smile_39:  
下.. 係咁既咩..:smile_41: :smile_41:

真係只有性既活動.....:smile_27: :smile_27:

回覆 1# 的帖子

係咪係SP..
又何必太執著呢????

船到橋頭自然直....

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-3-16 02:41 PM 發表 查看引用來源

下.. 係咁既咩..:smile_41: :smile_41:

真係只有性既活動.....:smile_27: :smile_27:
咁又唔係真係講到得兩副軀殼響度活動:smile_35: :smile_35:
當然響大家一齊時一定要對對方有感覺至可以啦:smile_13: :smile_13:
正如做戲既演員咁....場戲一拍完就要識抽番自己出黎..
..若然唔係...自己受傷之餘重會影響到對方架:smile_39:

引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-16 12:01 發表 查看引用來源

玩還玩 不能夠動真情 :smile_34::smile_34:
有feel , 無感情都得卦...:smile_13: :smile_13: :smile_30: :smile_30:

43 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆