上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part11) 代080709 開

收藏  |  訂閱
741  6.0k

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part11) 代080709 開

[按此打開] [隱藏]
徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part10)
我想搵多d朋友,尤其可以傾心底話
(貪心d:傾咩都可以)

樓主是阿狗...咪佢平時傻吓傻吓..不失可以傾計對象 :smile_30:

月影我到啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-24 10:08 AM 發表 查看引用來源
月影我到啦
贪玩首首到:smile_38: :smile_38:

我又到........9仔去左邊:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-24 10:08 AM 發表 查看引用來源
[按此打開] [隱藏]
徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part10)
我想搵多d朋友,尤其可以傾心底話
(貪心d:傾咩都可以)

樓主是阿狗...咪佢平時傻吓傻 ...
我又黎支持吓:smile_13: :smile_13:

月在天邊獨自愁,
眼看水面有一月.
天涯止尺無相親,

月之影隨伴星塵.

你好
我係新來呀

:smile_38:
引用:
原帖由 ching788 於 2009-2-24 10:11 AM 發表 查看引用來源
我又到........9仔去左邊:smile_38: :smile_38:
上课:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-2-24 10:12 AM 發表 查看引用來源
你好
我係新來呀
妳好天使:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 月影 於 2009-2-24 10:11 AM 發表 查看引用來源

贪玩首首到:smile_38: :smile_38:
有咩好玩

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-2-24 10:14 AM 發表 查看引用來源
有咩好玩
你同清清玩喇:smile_30: :smile_30:

最啱..:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆