上一頁下一頁
發新話題

唉........好灰呀........泥幾日比 gf 玩殘.......

收藏  |  訂閱
67  16.7k

唉........好灰呀........泥幾日比 gf 玩殘.......

重記得我嗎?
泥幾日比 gf 玩殘.......
比佢發現左我既敏感位.........
佢用手一邊整我蛋蛋, 一邊上下整我個頭
原來我袋袋好敏感, 如果將支棒 ' 屈 ' 向上再一邊搓袋袋, 我就好快出黎:smile_27:
結果比佢發現左, 佢好似報服我上次食左佢......唉 ..... 加翻 上個 post 條 link
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8681903&extra=page%3D3
我想要既時候佢就甘樣整我, 我就好快出黎, 比佢笑, 話我上次得個樣
泥幾日比佢 keep 住甘玩, OTZ

更新:

我試過爬係佢上面整佢
點知佢隻手偷偷地遊落去, 甘樣整我
我發覺, 起身都起唔切, 就噴晒出黎

後尾諗反, 佢好快手係將我支棒 ' 屈 ' 向上, 屈到貼住肚皮
一邊用手指甲狂掃個頭底
一邊輕輕渣袋袋, 甘我就好快噴晒出黎

但係要同時甘做先有效, 但係其中一樣唔做都冇事喎...
甘都比佢發現到 囧TZ

哈!
抵你有今日~:smile_46:

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2008-12-17 12:20 AM 發表 查看引用來源
哈!
抵你有今日~:smile_46:
唔好甘啦
好灰呀, 唔知點解, 泥個位係甘, 平常位冇事

引用:
原帖由 ~心淡~ 於 2008-12-17 12:23 AM 發表 查看引用來源

唔好甘啦
好灰呀, 唔知點解, 泥個位係甘, 平常位冇事
咁咪幾好~
多D情趣~
再唔係下次叫你女友唔好咁早搞個個位lo

引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2008-12-17 12:28 AM 發表 查看引用來源

咁咪幾好~
多D情趣~
再唔係下次叫你女友唔好咁早搞個個位lo
佢重唔有仇報仇咩
初時佢話唔搞, 到 high high 地想小佢, 佢就發難
推開佢都推唔切, 噴晒落佢手度........有次重要係巴士:smile_27:

引用:
原帖由 ~心淡~ 於 2008-12-17 12:44 AM 發表 查看引用來源

佢重唔有仇報仇咩
初時佢話唔搞, 到 high high 地想小佢, 佢就發難
推開佢都推唔切, 噴晒落佢手度........有次重要係巴士:smile_27:
咁激動:smile_40: :smile_40:
真係好敏感啵:smile_30: :smile_46:
我又要:smile_47:

引用:
原帖由 ~心淡~ 於 2008-12-17 12:44 AM 發表 查看引用來源

佢重唔有仇報仇咩
咁激丫?! ~

你地唔係要我講D '魚' 野出黎呀:smile_27:

同埋sorry 呀.......上次個 post 浴室個段閣置先
而家完全冇個陣既心情

你就好啦比條女玩殘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆