上一頁下一頁
發新話題

竟然在141遇到我個中學學妹 >>> 亞珊

收藏  |  訂閱
87  30.6k

竟然在141遇到我個中學學妹 >>> 亞珊

睇到有兄弟講呢位亞珊,於是我就按圖索驥去揾佢啦
引用:
原帖由 元朗食家 於 2008-11-20 10:58 AM 發表
入開黎元朗,兄弟門可揾呢幾件魔女,包你細佬開心,大佬滿意,絕非 hard sell

1_大波魔

芳名:亞珊

地點:元朗福照樓 2/F
樣貌:★★★ + 睇樣大約 22 /3 ,有幾分似朱茵
皮膚:★★★ + 白夾滑
身材:★★★ + 3 /4
細細粒,但對波超勁,好有重量感
砌技:★★★★★ 吹功好舒服,吊落隧道重好窄、掛鼓,車輪,口爆樣貌得
態度:絕對係有求必應,有女朋友 FEEL

總結:鍾意大波 / 車輪必上。
反砌:100%
我按門,亞珊一開門,就把我嚇了一跳啦,亞珊米係我中學時低二級嘅學友,那時的亞珊好清純,對 D 級大橙巳經成為我們一班 Classmates 既話題,而家嘅亞珊,清純沒有了,但仍有女兒的絲絲清香,墮手而充滿彈性的乳房。我就一手揸住佢對波,跟住就一輪車輪,所以前奏做完後,伸手探下佢嘅妹妹 --- 好濕。跟住冲凉,冲完凉叫 亞珊 著返 套校裙,吊帶衫同底橫,跟住叫佢挑逗我,最正就係鑽耳同吹蕉,吹到好行,跟住就抽起佢條短裙,半拉開佢條底橫就咁插入去,插得幾野就聽到枝枝聲,原來係 亞珊 D水聲,抽插得幾野見 亞珊 咬晒唇,十分野性,反應大不特止個眼神仲會對你有索求, 見 亞珊 好有Feel,所以用了絕招調教她, 亞珊 好享受,唔單止淫叫淒厲,而且下下爭取主動,為自己製造高潮,成隻小妖精咁! 全程雖然轉多過post,但 小蕉 都係佢陰道內,先男上後燒鵝脾,拉上來女上,前後上下un,再掛鼓,放落床180度轉體,分腿交叉插再轉體拉起狗仔,一路插一路玩陰核,到出嘢壓住 亞珊佢頭向後轉係咁車我,佢話好刺激好興奮,床單比佢的水整濕哂 。阿珊D料

引用:
原帖由 就讓一切隨風 於 2008-11-23 09:46 PM 發表 查看引用來源
睇到有兄弟講呢位亞珊,於是我就按圖索驥去揾佢啦

我按門,亞珊一開門,就把我嚇了一跳啦,亞珊米係我中學時低二級嘅學友,那時的亞珊好清純,對 D 級大橙巳經成為我們一班 Classmates 既話題, ...
中學學妹...快d拯救佢出火坑啦:smile_34:
仲要返學校call訓導主任出去對佢進行體罰:smile_30:

我知佢唔係廣告,不過佢無講佢1982年考會考。

thanks

引用:
原帖由 sli6366 於 2008-11-23 10:08 PM 發表 查看引用來源
唔係嘛,小弟今年26歲 wor:smile_41:

thanks for sharing

thanks for sharing!

good report 大波乳牛

http://hk.search.yahoo.com/search?p=ahshanhk&fr=FP-tab-web-t&fr2=tab-web&ei=UTF-8&myip=221.127.150.232&tmpl=&meta=rst%3Dhk

1982年考會考, thanks for sharing

引用:
原帖由 sli6366 於 2008-11-23 10:08 PM 發表 查看引用來源
應該是79年會考:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆